Tyyliä kodin myyntiin

Vahvistusta kimalaisten tiimiin

Ilolla esittelemme uuden yhteistyökumppanimme sisustussuunnittelijan, sisustusartesaani Minttu Vartiaisen. Mintun toimipiste on Sisustajantorin Värisilmässä. Eloisa suunnittelija tarjoaa myyntistailauksen lisäksi palveluitaan kodin ostajille. Kätevää ostajan näkökulmasta voi olla esimerkiksi sellaisen kodin sisustussuunnittelu, joka sijaintinsa ja pohjaratkaisunsa puolesta on loistava, mutta esimerkiksi keittiö tai muut kodin pinnat eivät ostajan silmää miellytä.

Kodin myyntitilanteessa me välittäjät otamme muutaman valokuvan Mintulle jo toimeksiantoa tehtäessä, jotta hän saa suunnitella kodin stailausta ennakkoon. Mintulla kulkee pieni repertuaari sisustusartikkeleita mukana. Parhaana hän kuitenkin pitää asiakkaan kodin myyntikuntoon laittamista asukkaan omilla astioilla ja tekstiileillä sekä esimerkiksi kalusteiden paikkaa hieman fiksaamalla. ”Näin koti näyttää asukkaansa kodilta, eivätkä kaikki myyntikohteet näytä samalta”, Minttu kertoo.

Nokelassa rintamamiestaloa asuva, vanhojen talojen rakastajaksi itseään kutsuva Minttu antaa myyjille tutun vinkin kodin stailauksen helpottamista varten: ”Ylimääräiset tavarapinot olisi hyvä kerätä pois ja mm. lastenhuoneisiin jättää vain muutama kaunein lelu”.

Mintun kotisivuihin voitte tutustua osoitteessa: www.sisustuksia.fi

Minttu on tavattavissa avajaisissamme 11.2. klo 10-12! TERVETULOA!

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.