vuokraus ja myynti, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT Laura Ylinivavuokraus ja myynti, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT Laura Yliniva

Laura Yliniva

vuokraus ja myynti, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Oulu Puistola

laura.yliniva@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

VanhempainvapaallaSoita minulle

Energiaa kodinvaihtoon ja asuntokauppoihin! Olen auttanut satoja perheitä unelmien kodin löytämisessä ja vanhan myymisessä. Asiakkaani kiittävät minua erityisesti aktiivisuudesta ja tehokkuudesta. Ammattimaisuus lähtee asenteesta. Kokemusta minulla on laajalti niin kiinteistöistä, kuin osakehuoneistoistakin, sillä olen toisen polven välittäjänä ollut koko ikäni mukana alalla. Haluan auttaa myös Sinua - tehdään yhdessä kotiunelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Lämmin, myönteinen suhtautuminen. Yhteydenpito sujuvaa kellon ajasta riippumatta.

Asunnon myyjä

Toiminta ja palvelu erinomaista. Välittäjä teki hyvää työtä asunnon myymisemme eteen ja se tapahtui nopeasti. Välittäjä oli myös hyvin perillä siitä minkälaista asuntoa haimme tilalle. Myös tulevasta kodistamme saimme kaupat nopeasti aikaan. Positiivisuus ja iloisuus suurta plussaa. Olen erittäin tyytyväinen saamaamme palveluun ja käytän myös jatkossakin teidän palveluita, mikäli tulevaisuudessa tarve vaatii :)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

vuokraus ja myynti, kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja, LKV, LVV, KiAT Laura Yliniva
Laura Yliniva, Kiinteistömaailma Oulu Puistola