Asunnon ostaminen - ostajan palvelumme

Kun haaveet muuttuvat harkinnaksi on aika tehdä toiveista totta. Kiinteistömaailman verkkopalvelusta löydät yli 8000 myynnissä olevaa kohdetta. Mikäli et näistä löydä juuri sitä oikeaa, autamme sinua löytämään uuden kotisi. 

Asunnon ostamisen maksuttomat palvelut

Kiinteistömaailman esittelykalenteri

Asuntoesittelyissä käynti ei ole koskaan ollut näin helppoa! Katso asuntoesittelyt lähistölläsi ja rakenna oma esittelykalenterisi. Julkistamme kaikki viikonvaihteen asuntoesittelyt torstaina kello 18. Esittelykalenteri on käytössä pääkaupunkiseudulla, Rovaniemellä sekä Jyväskylän alueella.

 

24h Etumatka

Katso kaikki myytävät asunnot ja tallenna maksuton 24h Etumatka.  Se on Kiinteistömaailman hakuvahti, jonka avulla saat tiedon uusista, kriteerisi täyttävistä asunnoista ensimmäisten joukossa.
 

Kotihaku

Sinä tiedät, millaisesta kodista unelmoit. Me tiedämme, mistä se löytyy. Kun on aika tehdä haaveista totta, tee kanssamme Kotihaku. Jätä yhteydenottopyyntö ja kartoitamme kanssasi unelmakotisi kriteerit.

 

Yksityisesittelyt

Tiesithän, että kaikista Kiinteistömaailman kohteista voit jättää yksityisesittelypyynnön? Näin pääset katsomaan sinulle mieluista kohdetta itsesti ja perheesi aikataulujen mukaisesti. Lue lisää uudesta tehokkaammasta tavasta ostaa asunto.

 

Ostotoimeksianto

Vainu

Vainu on ostotoimeksianto, joka löytää nekin kodit, jotka eivät ole myynnissä. Välittäjä etsii ostajan toiveen mukaisen kodin omien kontaktiensa kautta.

 

Lue lisää asunnon ostamisesta Asunnon ostajan tietopaketti -osiossamme»