12291h-1hViholankatu 12, Nokia, 37120

Asunto Oy Nokian Satamanvartija

2 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Nokian SatamanvartijaUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Nokian Satamanvartija ulko 2

Järvimaisemissa palvelujen vieressä

Asunto Oy Nokian Satamanvartija on viimeinen Viholan uudelle asemakaava-alueelle rakennettavista asuinkerrostaloista. Lähinnä järveä olevan talon jokaisella asunnolla on iso lasitettu parveke, joka tuo asuntoihin ympäri vuoden hyödynnettävää lisätilaa ja paikan, jossa nauttia järven tuoksusta. Viihtyisyyttä pihapiiriin lisäävät talon molemmilla puolilla olevat oleskelupihat leikkialueineen.

Asuntopohjien tehokkuus takaa sen, ettei ostaja maksa hukkaneliöistä, mutta asunnot tuntuvat neliöitään suuremmilta. Kaikkien asuntojen keittiöt ovat yhtenäistä tilaa olohuoneen kanssa sekä asuntojen kokoon suhteutettuja ja hyvin varusteltuja. Asuntojen laadukkaista pintamateriaaleista kertovat mm. valkolakatut tammiparketit ja tyylikkäät laatoitukset. Kylpyhuoneissa on lattialämmitys.

Nokian Satamanvartijassa on koteja 29 m2 yksiöstä 89 m2 nelikkoon. Suuressa osassa asuntoja on järvinäköala Pyhäjärven selän yli Rajasalmen suuntaan. Kohteen valoisat kulmahuoneistoina toteutetut kolmiot ja nelikot sekä järven suuntaan aukeavat saunalliset kaksiot ovat juuri oikeita asuntoja ihmisille, jotka haluavat yhdistää kodissaan kauniit järvimaisemat ja kaupunkiasumisen helppouden. Kohteen pienemmät asunnot tarjoavat oivan vaihtoehdon sijoittajille tai yhden hengen talouksille.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

 

                         Huoneistot:
                        1h+kt        29,0 m2  4 kpl
                        1h+kt+alk  29,0 m2  8 kpl
                        1h+kt+alk  32,0 m2  1 kpl
                        1h+kt+alk  35,5 m2  1 kpl
                        2h+kt+s     43,0 m2  5 kpl
                        2h+kt        48,5 m2  3 kpl
                        2h+kt+s     55,0 m2  1 kpl
                        2-3 h+kt+s 57,5 m2  5 kpl
                        3h+kt+s     69,0 m2  4 kpl
                        4h+kt+s     89,0 m2  4 kpl

                        Autopaikat:
                       17 kpl lämpöpistokkeellista autokatospaikkaa
                       18 kpl lämpöpistokkeellista pihapaikkaa

                        Yhteiset tilat:
                       Väestönsuoja ja irtaimistovarastot
                       Ulkoiluvälinevarasto
                       Polkupyöräkatos
                       Tekniset tilat

Nokian Satamanvartija kartta

Asunto Oy Nokian Satamanvartijan sijainti myös palvelujen ja kulkuyhteyksien kannalta on mitä mainioin. Alle kilometrin sisällä kohteesta sijaitseva kauppakeskittymä automarketteineen ja lukuisine erikoisliikkeineen tarjoaa arkeen sujuvuutta, jota nykypäivän ihmisen on helppo arvostaa.

Kivenheiton  päässä oleva kylpylä ja kaksi venesatamaa tuovat arjen vastapainoksi rentoutumismahdollisuuden lähellä kotia. Tontin vieressä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä pääset Tampereelle ja Nokian keskustaan Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Omalla autolla kulkeville yhteydet Tampereen kehätielle ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea ovat vertaansa vailla.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!