50502h-2hNiittykatu 5, Espoo, 02200

As Oy Niittykummun Patio

299 166 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Niittykummun PatioUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ARKKITEHTUURILTAAN MODERNISTI SUUNNITELLUN NIITTYKUMMUN PATION HUONEISTOT VALMISTUVAT JOULUKUUSSA!

Hausia Oy toteuttaa 25 valoisaa ja tyylikästä arvokotia, joista on vapaana muutamia huoneistoja: 50 m2:n kaksioista upeisiin 4-5 huoneen asuntoihin, kooltaan 119 m2 - 124 m2. Niittykummun Patiosta voit valita sinulle sopivan uuden kodin, jossa vietät arkea huolettomasti ja monipuolisista lähipalveluista nauttien.

Tasokkaat asunnot sopivat kaikenikäisille, jotka haluavat huolellisesti suunniteltuja tilaratkaisuja, tasokkaita materiaaleja ja tunnelmallisen kauniita kylpyhuoneita. Asunnot sijaitsevat 2. kerroksesta viidenteen kerrokseen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat talopesula ja saunatilat, huoneistokohtaiset varastot, kerhotila ja autohalli. Nykyaikaisen talotekniikan ansiosta asumiskulusi ovat kohtuulliset, eikä yhtiön saneerauksista tarvitse huolehtia moneen vuoteen. Yhtiöllä on suojaisa korttelipiha kadun yläpuolella, missä voit viettää aikaasi oleskellen tai leikkien.

Sinulla on muutaman sadan metrin kävelymatka metrolle ja Niittykummun ostokeskukseen. Lähelläsi ovat myös koulut, päiväkodit ja monipuoliset liikuntapalvelut. Lenkillä voit suunnata vaikka merenrantaan Haukilahden rantaraitille! Autolla liikut sujuvasti Länsiväylän kautta moneen suuntaan pääkaupunkiseutua.

Myytävät autohallipaikat sijaitsevat Pation sisääntulotasossa, josta kuljet hissillä suoraan kotisi asuinkerrokseen.

Taloyhtiöllä on valinnainen vuokratontti, jonka voit lunastaa omaksi tai maksaa vuokraa kuukausittain.

Varaa henkilökohtainen esittelysi ja tule neuvottelemaan kaupoista!

Asuntojen koot:
• 50 m2 – 124 m2

Hinnat:
• mh. 75 843 € - 169 026 €
• vh. 283 149 € - 625 866 €

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!