Uusi tapa myydä itse asunto - valitse ammattilaisen turvaverkko niihin kohtiin, joihin juuri sinä tukea ja apua tarvitset. 

 

Asuntokauppa on useimmille jopa elämän suurin yksittäinen kauppa. Monet turvautuvatkin prosessissa täysin ammattilaisen apuun, mutta yhä useammat myös hoitavat asuntonsa myynnin aivan itse. Ja mikäs siinä, monilla onkin erittäin myönteisiä kokemuksia itse hoidetuista asuntokaupoista.

Kiinteistömaailman Täsmäpalvelun ansiosta voit nyt hyödyntää parhaat puolet molemmista asunnon myymisen tavoista. Toisaalta saat hoitaa prosessin itsenäisesti juuri omien toiveidesi mukaisesti, toisaalta saat tarvittaessa ammattilaisen tukea mahdollisiin ongelmatilanteisiin tai haasteisiin. Myyjän Täsmä-palvelu on itsenäisen myyntiprosessin turvaverkko, joka auttaa silloin ja vain silloin, kun itse koet apua tarvittavan.

Saat apua mm. seuraaviin tilanteisiin

1. Esittelen itse asuntoani, mutta miten rohkaisen arkoja ostajia? Avuksi Markkinointipaketti tai Neuvottelupaketti.

2. Saan ostajia paikalle, mutta kukaan ei palaa vaikka lupaa. Miten en päästä ostajia karkuun? Avuksi Neuvottelupaketti.

3. Mitä tehdä, kun kiinnostus hiipuu ja ostajilla on omat asunnot myymättä? Avuksi Neuvottelupaketti.

4. Epäilen, että saamani tarjouksen tekijä onkin ammattilainen sijoittaja. Mihin nyt pitäisi kiinnittää huomio? Avuksi Kaupanteon tukipaketti.

5. Sain hyvän tarjouksen. Miten varmistan, että kauppakirjassa on varmasti joka kohta laskettu ja kirjattu oikein? Avuksi Kaupanteon tukipaketti.


 

Myyjän Täsmäpalvelu rientää apuun juuri oikealla hetkellä

Me Kiinteistömaailmassa tapaamme päivittäin ihmisiä, jotka ovat myymässä tai jo onnistuneesti myyneet oman asuntonsa. Tunnemme heidän tarinansa ja tiedämme tarkkaan, millaisia haasteita he ovat myyntiprosessinsa aikana kohdanneet. Asunnonvaihto on monimutkainen prosessi kenelle tahansa, eteen saattaa tulla tilanne, jossa ammattilaisen apu olisi tarpeen. Asunnon myynti voi myös tässä markkinatilanteessa kestää pitkään ja aina oma aika ei riitäkään juuri silloin kuin yksittäinen ostaja herää.

Me tulemme paikalle silloin, valmiina auttamaan juuri sen verran kuin sinä haluat ja tarvitset. Jatka asuntosi myymistä rauhassa, luottavaisin mielin.

Jos haluat kuulla lisää, soita heti Markku Kilpeläinen 040-7157150  tai täytä oheinen yhteystietolomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Palvelumme hinnoittelu poikkeaa myös totutusta. Emme ota siivua saamastasi kauppahinnasta vaan maksat meille vain käytetyistä tunneista.

Kiitos yhteydenotosta! Kuulet meistä pian!

Myyjän Täsmäpalvelu - Yhteydenotto

 

Valitse se Myyjän Täsmäpalvelu, jota sinä tarvitset.

Auktorisoitu hinta-arvio

Autamme sinua viestimään asuntosi arvon uskottavasti.

Onnistuneiden asuntokauppojen lähtökohta on oikein asetettu asunnon hinta-arvio. Hinta-arvion on oltava perusteltu niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta ja lisäksi perusteet on viestittävä ostajalle oikealla tavalla. Asuntokaupan ammattilaiselle hinta-arvion tekeminen ja perustelu on helpompaa, kuin asuntoaan itse myyvälle yksityishenkilölle, sillä ammattilaisen status tuo mukanaan auktoriteettia.

Siksi tarjoamme Myyjän Täsmäpalveluna ammattilaisen tekemän hinta-arvion. Markkinajohtajan auktorisoima hinta-arvio (Kodin Arvo) antaa sinulle myyjänä hyvät lähtökohdat perustella ostajille, miksi olet päätynyt pyytämääsi hintaan ja mistä asuntosi arvo muodostuu. Saat mukaasi myös listan tehokkaita argumentteja, joilla parannat myyntitulostasi ja saat lisää ja parempia tarjouksia.

Veloitusperuste: Tuntihinta 159€/h.

Maksuttoman tarvekartoituksen jälkeen voit myös sopia kiinteän hinnan. Täytä  yhteydenottolomake ja kerro tilanteesi! Lomakkeen lähettäminen ei sido vielä mihinkään.

Markkinointipaketti

Autamme sinua markkinoimaan tehokkaasti markkinajohtajan ammattitaidolla ja välineillä. 

Loistavakaan asunto ei löydä ostajaa ilman markkinointia. Saat meiltä apua siihen ketkä olisivat potentiaalisia ostajia ja miten heidät tavoittaa.

Tutkimusten mukaan vain neljä prosenttia ihmisistä päätyy lopulta ostamaan asunnon, jota he alun perin harkitsivat. Me Kiinteistömaailmassa tapaamme päivittäin myös ne loput 96 prosenttia eli pystymme tarjoamaan heti käyttöösi laajan ostajakunnan.

Tarvitset sitten myyvän esitteen, kohdevideon tai mitä tahansa muuta apua markkinoinnin suunnittelussa tai toteutuksessa, meiltä voit ostaa haluamasi määrän apua Täsmäpalveluna. Oli sitten kyse siitä, ettei aikasi riitä tai osaamisesi riitä, niin saat meiltä käyttöösi markkinajohtajan välineet asuntojen markkinointiin. Mukana on myös palveluja, jotka ovat yleensä vain kiinteistönvälittäjien käytössä. 

Veloitusperuste: Tuntihinta 159€/h.

Maksuttoman tarvekartoituksen jälkeen voit myös sopia kiinteän hinnan. Täytä  yhteydenottolomake ja kerro missä tarvitset apua! Lomakkeen lähettäminen ei sido vielä mihinkään.

Neuvottelupaketti

Hoidamme myyntityön puolestasi  ja väännämme hinnat kohdalleen eduksesi.

Neuvottelu on taitolaji, jossa suoriutuminen määrittää koko asuntokauppojen onnistumisen. Asuntokaupoista neuvotteluun saattaa sisältyä yllättäviä haasteita, joiden kohdatessa aiempi kokemus vastaavista neuvotteluista korostuu.

Me Kiinteistömaailmassa olemme onnistuneesti käyneet lukemattomia asuntomyynnin neuvotteluja ja tunnemme siksi neuvottelun salat prosessin joka vaiheessa kuin omat taskumme. Jos tarvitset apua ostajien löytämiseen, uudelleenkontaktointiin tai tarjousneuvotteluihin. Arvioimme saadut tarjoukset yhdessä kanssasi ja etsimme juuri sinulle parhaan ratkaisun tai laadimme sinulle parhaan mahdollisen vastatarjouksen.

Veloitusperuste: Tuntihinta 159€/h.

Maksuttoman tarvekartoituksen jälkeen voit myös sopia kiinteän hinnan. Täytä  yhteydenottolomake ja kerro missä tarvitset apua. Lomakkeen lähettäminen ei sido vielä mihinkään.

 

Kaupanteon tukipaketti

Huolella tehty kauppakirja on onnistuneiden asuntokauppojen tärkein asiakirja.

Kauppakirja on sitova asiakirja ja siksi hyvä käydä läpi ammattilaisen kanssa ennen allekirjoittamista. Kokeneet asiantuntijamme varmistavat, että kaikki on kirjattu täsmälleen samoin, kuin on sovittu. Kun asuntokaupan ammattilainen tarkastaa kauppakirjan, viimeisimmätkin lainvaatimukset on varmasti otettu huomioon, joten voit olla huoletta, ettei sopimuksen kanssa tule ongelmia myöhemminkään.


Autamme myös, kun olet onnistuneesti hyväksynyt tarjouksen ja tarvitset apua vain itse kaupantekotilaisuuteen. Selvitämme oikeuden omistajat, päivitämme laina-osuuslaskelmat, olemme yhteydessä viranomaisiin ja huolehdimme omistuksen siirtojen lainvoimaisuudesta.

Veloitusperuste: Tuntihinta 159€/h.

Maksuttoman tarvekartoituksen jälkeen voit myös sopia kiinteän hinnan. Täytä  yhteydenottolomake ja kerro missä voimme auttaa! Lomakkeen lähettäminen ei sido vielä mihinkään.