Rantatontti, hirsihuvila ja rahoitus yhdellä kontaktilla.
Elämäsi helpoin ja nopein mökkiprojekti!

Mökkivalmis on täysin uudenlainen tapa rakennuttaa uusi ja moderni vapaa-ajan asunto kuvankauniille rantatontille. Rakennusvalmis tontti, upea hirsihuvila ja edullinen rahoituspaketti samassa paketissa yhdellä kontaktilla -  helposti, luotettavasti ja nopeasti.

Taustalla luotettavat kotimaiset toimijat

Mökkivalmis-palvelun sinulle tarjoavat Kiinteistömaailma, maan suurimpiin metsänomistajiin lukeutuva Finsilva Oyj ja maailman johtava hirsitalovalmistaja Kontio.

Kimalogo             Finsilva logo slogan            Kontiologo

 

UUTTA! Nyt myös Keski-Suomessa!

näin se toimii

Rantatontti

Löydä unelmiesi rantatontti Kiinteistömaailman avustuksella. Finsilvan Mökkivalmis-tonteilla on valmis rakennusoikeus, sähköliittymävalmius ja tie perille.

Hirsihuvila

Valitse mieleisesti talopaketti Kontion upeasta Glass House -huvila- ja saunamallistosta. Halutessasi voit tutustua valmiiseen rakennukseen Nurmijärven talonäyttelyssä.

Rahoitus

Päätä juuri sinulle sopivin rahoituspaketti ja takaisinmaksuaika. Voit neuvotella rahoituksen yhdessä oman pankkisi kanssa tai pyytää lainatarjouksen Danske Bankilta.

Kauppakirja

Tee Mökkivalmis-kaupat. Kiinteistömaailma ja Kontio takaavat turvallisen kaupankäynnin ja auttavat sinua projektin alusta loppuun asti.

Usein kysytyt kysymykset
Katso FAQ

Mökkivalmis - helppo, nopea ja luotettava
HELPPO - Kaikki palvelut yhdellä kontaktilla
NOPEA - Muuttovalmis jopa 6kk rakennusluvan myöntämisestä
LUOTETTAVA - Taustalla tunnetut kotimaiset toimijat

Tutustu Mökkivalmis-kohteisiin

Jakamantie 141, Velaatta, Tampere

Tässä Mökkivalmis-kohteessa on iso tontti, ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Kontio Glass House 50 -huvila sekä Glass House 25 -rantasauna.

Jakamantie 143, Velaatta, Tampere

Tässä Mökkivalmis-kohteessa on iso tontti sekä Kontio Glass House 25 -rantasaunamökki, jossa on makuutila, tupa sekä sauna.

Jakamantie 145, Velaatta, Tampere

Tässä Mökkivalmis-kohteessa on iso tontti sekä ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Kontio Glass House 50 -huvila.

Jakamantie 147, Velaatta, Tampere

Tässä Mökkivalmis-kohteessa on iso tontti sekä ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Kontio Glass House 50-huvila, jossa on sauna puulämmitteisellä kiukaalla.

Piilola, Äänekoski

Helppo tapa hankkia uusi, Sinulle räätälöity huikean hieno vapaa-ajanviettopaikka upean Pyhäjärven rannalta.