Rantatontti, hirsihuvila ja rahoitus yhdellä kontaktilla.
Elämäsi helpoin ja nopein mökkiprojekti!

Mökkivalmis on täysin uudenlainen tapa rakennuttaa uusi ja moderni vapaa-ajan asunto kuvankauniille rantatontille. Rakennusvalmis tontti, upea hirsihuvila ja edullinen rahoituspaketti samassa paketissa yhdellä kontaktilla -  helposti, luotettavasti ja nopeasti.

Taustalla luotettavat kotimaiset toimijat

Mökkivalmis-palvelun sinulle tarjoavat Kiinteistömaailma, maan suurimpiin metsänomistajiin lukeutuva Finsilva Oyj ja maailman johtava hirsitalovalmistaja Kontio.

Kimalogo             Finsilva logo slogan            Kontiologo

 

näin se toimii

Rantatontti

Löydä unelmiesi rantatontti Kiinteistömaailman avustuksella. Finsilvan Mökkivalmis-tonteilla on valmis rakennusoikeus, sähköliittymävalmius ja tie perille.

Hirsihuvila

Valitse mieleisesti talopaketti Kontion upeasta Glass House -huvila- ja saunamallistosta. Halutessasi voit tutustua valmiiseen rakennukseen Nurmijärven talonäyttelyssä.

Rahoitus

Päätä juuri sinulle sopivin rahoituspaketti ja takaisinmaksuaika. Voit neuvotella rahoituksen yhdessä oman pankkisi kanssa tai pyytää lainatarjouksen Danske Bankilta.

Kauppakirja

Tee Mökkivalmis-kaupat. Kiinteistömaailma ja Kontio takaavat turvallisen kaupankäynnin ja auttavat sinua projektin alusta loppuun asti.

Usein kysytyt kysymykset
Katso FAQ

Mökkivalmis - helppo, nopea ja luotettava
HELPPO - Kaikki palvelut yhdellä kontaktilla
NOPEA - Muuttovalmis jopa 6kk rakennusluvan myöntämisestä
LUOTETTAVA - Taustalla tunnetut kotimaiset toimijat

Tutustu Mökkivalmis-kohteisiin

Jakamantie 141, Velaatta, Tampere

Tässä Mökkivalmis-kohteessa on iso tontti, ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Kontio Glass House 50 -huvila sekä Glass House 25 -rantasauna.

Jakamantie 143, Velaatta, Tampere

Tässä Mökkivalmis-kohteessa on iso tontti sekä Kontio Glass House 25 -rantasaunamökki, jossa on makuutila, tupa sekä sauna.

Jakamantie 145, Velaatta, Tampere

Tässä Mökkivalmis-kohteessa on iso tontti sekä ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Kontio Glass House 50 -huvila.

Jakamantie 147, Velaatta, Tampere

Tässä Mökkivalmis-kohteessa on iso tontti sekä ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Kontio Glass House 50-huvila, jossa on sauna puulämmitteisellä kiukaalla.