32322h-2hPikku Keskuskarintie 5, Kalajoki, 85100

Asunto Oy Marinan Portin Majakka

117 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Marinan Portin MajakkaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

 

 

 

Upean Marinan Portin rakentaminen on alkanut

Kalajoen Hiekkasärkät houkuttelevat matkailijoita monipuolisten palveluiden ja tapahtumien äärelle ympäri vuoden. Nyt sinulla on mahdollisuus omaan lomakotiin suositussa Hiekkasärkkien matkailukeskuksessa. Marinan Portin huoneistojen rakentaminen on alkanut ja arvioitu valmistuminen on toukokuussa 2022.

Meri ja aurinko ovat olleet Marinan Portin suunnittelutyössä merkittävänä lähtökohtana. Merellinen luonto ja vuodenaikojen vaihtelut ovat kiinteä osa Marinan Portin henkeä ja arkkitehtuuria. Huoneistot ovat suunniteltu niin, että lähes kaikista on näkymä merelle ja omalta parvekkeelta voit ihailla Kalajoen upeita auringonlaskuja. Panostamme laatuun ja suunnittelemme huoneistot mutkatonta vapaa-ajanviettoa silmällä pitäen.

Marinan Portti sijoittuu uudelle Marinan alueelle, joka sijaitsee arvostetun Kalajoen golfkentän, ulkoilureittien sekä muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kävelymatkan päässä ovat muun muassa Kylpylä SaniFani, Seikkalupuisto Pakka, Vesipuisto Jukupark, kuntosaleja, Ostoskylä Raitti sekä monipuoliset ravintolapalvelut. Marinan Portin välittömään läheisyyteen nousee lähitulevaisuudessa Kalajoen Marina - upea merellinen olohuone.

Marinan Portin huoneiston voit laittaa kätevästi myös välitykseen poolioperaattorin kautta. Voit itse päättää, minkä verran käytät huoneistoa omaan lomailuun. Muulta ajalta kerrytät vuokratuottoa.

Lataa:
Esite>>
Hinnasto>>
Materiaaliesite>>
Chalets Pooliesite>>
Sisustuspaketti 28m2 huoneistot>>   
Sisustuspaketti 37,5m2 huoneistot>> 

Green mortgage banner
Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!