53532h-2hOskarinkatu 12, Lapua, 62100

Asunto Oy Lapuan Oskarin Helmi

Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Lapuan Oskarin HelmiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA KAUNIITA ASUNTOJA LAPUALLA

Uusi koti aivan Lapuan palveluiden äärestä? Asunto Oy Oskarin Helmi on kymmenen huoneiston kaksikerroksinen pienkerrostalo, jonka asunnot valmistuvat kesäkuussa 2021. Huoneistojen suunnittelussa on panostettu nykyaikaiseen sisustukseen sekä käytännöllisyyteen. Keittiöt on varusteltu nykyaikaisin integroiduin kodinkonein sekä mm. induktioliedellä. Jokaiselle huoneistolle kuuluu autopistokepaikka sekä erillinen irtaimistovarasto.

Asunnot sopivat esimerkiksi ensiasunnoksi sekä etenkin alimman kerroksen asunnot helppoutensa vuoksi iäkkäämmille asujille, sillä Lapuan keskustan palvelut ovat alle 500m päässä. Asuntosijoittajan kannalta Asunto Oy Lapuan Oskarin Helmen kodit ovat myös oiva valinta, sillä sijoitustuottoa nämä asunnot tuottavat parhaimmillaan jopa 9%!(*

Oman asuntosi Lapuan Oskarin Helmestä saat varattua itsellesi 2000 euron varausmaksulla. Lopulliset kaupat tehdään, kun asunnot on valmiita ja rakennustarkastajan hyväksymiä.

Varaa henkilökohtainen esittelyaikasi jo tänään! Ajanvaraukset Heidi-Maria Sumukarilta, puh. 044 536 2480 tai sähköpostitse heidi-maria.sumukari@kiinteistomaailma.fi.

(* Laskelma on suuntaa antava ja siinä on huomioitu, että asunto ostetaan myyntihinnalla, yhtiölainaa lyhennetään rahoitusvastikkeena ja vuosittaisesta vuokratuotosta on vähennetty yhtiövastike sekä yhtiölainan korko

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!