32781h-44hRuoriniemenkatu 1, Lahti, 15140

Asunto Oy Lahden Ruoriniemenheikki

126 592 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Lahden RuoriniemenheikkiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA KOTI LAHDEN KAUNEIMMALTA ALUEELTA

Asunto Oy Lahden Ruoriniemenheikki on 8-kerroksinen asuinkerrostalo, johon rakennetaan yhteensä 33 laadukasta asuntoa. Asuntoja on suunniteltu huolella ja yhdessä asiakkaita kuunnellen. Asuntoja on kooltaan 1–4 huoneen ja 32–116,5 neliön välillä.

Kesähelteistä nautit Ruoriniemenheikissä kotonakin, sillä kaikki asunnot on varusteltu valmiiksi huoneistokohtaisella jäähdytyksellä. Maisema Vesijärven suuntaan avautuu useammasta asunnosta ja jokaisessa asunnossa on oma lasitettu parveke.

Ruoriniemenheikki on turvallinen rs-kohde.

Rakentamisvaiheessa myytävien asuntojen ostajien edut suojataan asuntokauppalain 2. luvun mukaisella turvajärjestelmällä.

Elämää Ruoriniemessä

Nauti Ruoriniemen eri vuodenajan upeista ulkoilumahdollisuuksista. Taloyhtiön yhteiset tilat Ruoriniemenheikissä tarjoavat oman irtainvaraston sekä lisää tilaa erillisessä ulkorakennuksessa ulkoiluvälineille on enemmänkin.

Sisäänkäynnin yhteydessä on pesupiste, jossa pesee kätevästi syyskuraiset kengät tai koiran tassut. Kuivaushuoneessa kuivatat lakanapyykin helposti ja postieteinen tarjoaa mahdollisuuden postin lähetyksille. Autopaikat myydään omina osakkeinaan, ja niitä löytyy vierestä pihakannen alla sijaitsevasta autohallista. Osa autopaikoista varustetaan valmiiksi sähköauton latausasemalla.

Ruoriniemenheikin sisustusteemojen suunnittelussa on saatu inspiraatiota järvimaisemasta. Harmoniset, helmeilevät ja linjakkaat valinnat kestävät aikaa. Asuntojen kaikki kiinteät kalusteet ovat laadukkaita ja huolella harkittuja.

Tiesithän, että ehdit vaikuttamaan uuden kotisi pohjaratkaisuun ja materiaaleihin, kun olet mukana suunnittelemassa kotia heti ennakkomarkkinoinnin aikana. Ota yhteyttä!

Pääset tutustumaan tarkemmin pintamateriaalivalintoihin materiaaliesitteestä. Sisustussuunnittelija auttaa sinua uuden kodin pintamateriaalien valinnoissa.

Lumme – Vaalea ja ylellinen kokonaisuus luo tilaan klassista ja helmeilevää hehkua
Kaisla – Lämpimän kodikkaan kokonaisuuden luo pehmeät sävyt ja elegantit valinnat
Kaarna – Ajatonta tyylikkyyttä ylläpitää selkeät linjat ja harmaan utuiset sävyt

Lataa esite tästä>>

Lähipalvelut ja kaupat
Keskustaan (n. 2,0 km)
S-Market (0,9 km)

Koulut
Mukkulan koulu (n. 2,5 km)

Päiväkoti
Päiväkoti (n. 0,2 km)

Liikenneyhteydet
Hyvät paikallisliikenne yhteydet, linja-autopysäkki aivan vieressä.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!