55127.52h-5hSalininkatu 1, Lahti, 15140

Asunto Oy Lahden Kerma

237 600 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Lahden KermaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA LAHDEN KERMA

Uusi Kerman asuinalue sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien vieressä aivan Lahden Matkakeskuksen tuntumassa. Keskeinen sijainti helpottaa elämän sujuvuutta matkasit sitten arjen-, harrastusten-, tai töiden pariin lähelle tai kauas. Keskustan palvelut ovat muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä ja takapihalla kohoaa Radiomäen upea luonto ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksineen, eikä urheilukeskukseenkaan ole kuin 10 minuutin kävelymatka. Korttelikokonaisuus yhdistyy Radanvarren uuteen ja urbaaniin asuinalueeseen, jonka varrelle rakentuu viihtyisä ja vehreä kaupunkibulevardi.

Kerman asuinalueelle rakentuu tulevien vuosien aikana neljän asuintalon kokonaisuus, joiden pääpainona on asukkaiden hyvinvointi ja viihtyvyys. Suunnittelua ohjaa energiatehokas ja kestävä rakentaminen sekä puhtaat luontoarvot. Asuntoja löytyy eri elämäntilanteisiin aina yksiöistä perheasuntoihin. Huoneistot ovat valoisia, materiaalit luonnonläheisiä ja useimpien kotien oleskelutiloja monipuolistaa lasitettu parveke. Jotta uusi kotisi olisi myös sinun näköisesi ja kestäisi aikaa, on sinulla mahdollisuus vaikuttaa asunnon ilmeeseen. Todellista luksusta tarjoaa taloyhtiöille hankittu pohjavedestä tuotettava kaukokylmä, jolla huoneistoja voidaan viilentää kesähelteillä ekologisesti.

Suojaisa korttelipiha tarjoaa turvallisen leikkipaikan perheen pienimmille ja virkistävän viheralueen kaikille asukkaille. Pyöräilevien asukkaiden iloksi Kerma tarjoaa turvallisen pyöräparkin. Autopaikkoja löytyy asukkaille sekä pihalta että sisäpihan alle rakennettavasta parkkihallista. Parkkipaikoilla on varaus sähköauton latauspisteelle.

Tutustu Kerman koteihin ja löydä uusi asuntosi Lahden keskeisimmältä paikalta!

 

 

 

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.