Yrityksemme juhlavuosi on alkanut

Kouvolan Kiinteistömaailman 20. vuosi alkoi 1.9. 2016. Näinä vuosina on tapahtunut paljon ja moni asia on muuttunut kokonaan, 15 vuotta sitten veimme kaikki myytävät kohteemme kuvien kanssa internetiin, ensimmäisenä kiinteistövälitysliikkeenä Suomessa. Tästä alkoi tavallaan uusi aika markkinoinnissa, hyvillä kuvilla kohteiden myyntiajat lyhenivät ja asiakkaat olivat tyytyväisiä kun pääsivät tutustumaan myynti kohteeseen jo koti sohvalla.

2007 toimme markkinointiin ja kaupantekotavaksi Tarjouskaupan. Se muutti asuntolainsäädäntöä ja teki kaupankäynnin seurannan avoimeksi kaikille, kaikki tarjoukset näkyvät välittömästi verkkosivuillamme, näin jokainen näki ja näkee millä hinnalla naapurin asunto meni kaupaksi. Nyt olemme tehneet jo yli 30 000 asuntokauppaa Tarjouskaupalla, keskimäärin 2-3 viikkoa nopeammin kuin perinteisellä kauppatavalla. Kilpailijamme vasta opettelevat tarjouskauppaa.

Nyt olemme siirtyneet markkinoinnissa aivan uudelle tasolle.  Teemme kaikista myyntiin tulevista asunnoista videoesittelyn, niitä on tehty valtakunnallisesti jo yli 6 000 kappaletta ja niitä katsotaan 24/7 noin 6000 katsojaa vuorokaudessa. Myyntiajat lyhenevät taas muutamalla viikolla. Tästä ilahtuu varsinkin myyjä. Videoesittelyt kuuluvat aina välityssopimukseen, eikä siitä tule lisäkuluja myyjälle. Kilpailijamme eivät tiedä vielä videoista mitään.

Asuntoterveisin

Harri Vauhkonen, Yrittäjä, TJ, LKV
Kiinteistömaailma
Kiinteistönvälitys Vauhkonen Oy, LKV
Kauppalankatu 6, 45100 Kouvola
puh 050 301 6701

06.09.2016 Harri VauhkonenTulosta Jaa

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Kiitos yhteydenotosta!

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.