toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, AKA/asunnot, kaupanvahvistaja Merja Sundbergtoimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, AKA/asunnot, kaupanvahvistaja Merja Sundberg

95% asiakkaista suosittelee

Merja Sundberg

toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, AKA/asunnot, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Kotka

merja.sundberg@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 462 3315Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Merja Sundberg
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

26

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 26 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Minun ja joukkueeni tavoitteena asiakaspalvelussa on tyytyväinen asiakas niin ostajana kuin myyjänä, joka voi aidosti suositella meitä tuttavilleen ja ystävilleen. Silloin olemme onnistuneet. . Paikallistuntemuksen lisäksi vahva Kiinteistömaailmaketju auttaa meitä valtakunnan markkinoissa, koulutuksessa ja ketjun ansiosta meillä on huipputekniikka käytössä mm.tarjouskauppa, videointi. Sähköinen digi-kauppa helpottaa ja nopeuttaa kaupantekoa, nyt ei enään tarvitse varata pankkiaikoja ja käyttää työaikaa asuntokauppoihin vaan kaikki luontuu kätevästi sähköisesti. Oletpa ostamassa tai myymässä mistäpäin Suomea tahansa voit aina kääntyä puoleemme ja etsimme Sinulle alueen parhaan asiantuntijan. Itse vuosia alalla olleena tunnen paikallisen asuntokaupan markkinat kuin "omat taskuni", kauttani on kulkenut satoja asuntoja ja useimmat taloyhtiöt ovat tuttuja. Olen auktorisoitu kiinteistöarvioitsija (AKA)/asunnot, joten kaikki arviot myyntiarvioista, vakuus-, jako- ja perunkirja- arvioihin ammattitaidolla. Olemme Pasaatissa ja ostosten lomassa voi aina meille poiketa puhumaan asuntoasioista tai vaikkapa kahville.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Asiakkaana tunsin, että meitä kuunneltiin. Saimme vastaukset kysymyksiimme. Mielestämme yhteydenpito välittäjä/asiakas on äärimmäisen tärkeä. Tässä tapauksessa tämä toimi erinonomaisesti.

Asunnon myyjä

Tykkäämme Merjan tyylistä, tekee mitä lupaa ja heti. Hänen kanssaan on helppo asioida ja mikä parasta hänellä on naisnäkökulma.

Asunnon myyjä

Merja hoiti tyylikkäästi osto- ja myyntikuvion. Hän tekee mitä lupaa ja paperitkin järjestyksessä. Yhteispeli välittäjän ja meidän kanssa toimi koko ajan hienosti. Tunsimme että hän ymmärtää meitä ja kaiken lisäksi ystävällinen ja hyväntuulinen.

Asunnon myyjä

Asiakaslähtöinen tapaaminen oli huippua. Kiitos

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, AKA/asunnot, kaupanvahvistaja Merja Sundberg
Merja Sundberg, Kiinteistömaailma Kotka