2761.51h-3hKoskelantie 64, Helsinki, 00610

Asunto Oy Helsingin Koskelan Tammi

200 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin Koskelan TammiUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Koskelan tammi ulko

Tervetuloa Helsinkiin Koskelan Tammeen!

Nyt ennakkomarkkinoinnissa Asunto Oy Helsingin Koskelan Tammi, joka rakentuu Käpylän ja Koskelan rajalle, Helsingin kaupungin vuokratontille, osoitteeseen Koskelantie 62-64.

Liberty Life -konseptiin kuuluvalle tontille rakennetaan kaksi kiinteistöä, yhteensä 94 huoneistoa, yksiöistä kolmioihin. Ensisijainen varausoikeus kaikkiin huoneistoihin on yli 57-vuotiailla ostajilla. Asukkailla on mahdollisuus ostaa oman kodin lisäksi myös sijoitusasunto taloyhtiön toisesta osasta. Sijoitusasunnon vuokratuotolla on mahdollista kattaa omaan hyvinvointiin ja huolenpitoon liittyviä kustannuksia tarpeen mukaan.

Meillä on ilo esitellä Liberty Life -konsepti, uudenlainen asumisen vaihtoehto ihmisille, jotka arvostavat omaa vapauttaan ja haluavat samalla varautua ikääntymiseen. Se on hyvin suunniteltu koti, joka sopii asumiseen koko elämän ajaksi.

 

Asuntojen suunnittelussa ja rakennusvaiheessa on huomioitu yksityiskohtia, jotka varmistavat, että itsenäinen elämä omassa kodissa onnistuu mahdollisimman pitkään. Asukkailla on mahdollisuus tilata hyvinvointi- ja turvapalveluja helposti kotiin, sillä palvelut on suunniteltu osaksi konseptia.

Liberty Life -konsepti on osa Helsingin Kehittyvä Kerrostalo-ohjelmaa, jossa etsitään uusia ratkaisuja kerrostalojen suunnitteluun ja rakentamiseen esimerkiksi teknisen, toiminnallisen, esteettisen, sosiaalisen, asuntopoliittisen ja rakentamisprosessin näkökulmista.

Arvioitu valmistuminen syksyllä 2021. Hankkeen rakennuttajana toimii Kilo Invest Oy ja urakoitsijana on Fira Oy.

Koskelan tammi 1
Koskelan tammi

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!