27.561.51h-3hKoskelantie 64, Helsinki, 00610

Asunto Oy Helsingin Koskelan Tammi

215 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin Koskelan TammiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tervetuloa Helsinkiin Koskelan Tammeen!

Asunto Oy Helsingin Koskelan Tammen -kodit rakennetaan historiallisen Koskelan sairaalan vehreälle puistoalueelle osoitteeseen Koskelantie 64. Asunnot on suunniteltu Sinulle, joka arvostat valoisuutta ja viihtyisyyttä, huolettomuutta ja harmoniaa. Yhtiö koostuu yhteensä 94 asunnosta, yksiöistä kolmioihin. Valoisissa huoneistoissa on viehättäviä yksityiskohtia kuten korkeat, alas saakka ulottuvat ikkunat sekä avara pohjaratkaisu, jossa on otettu huomioon monenlaiset asumisen tarpeet. Raikkaat ja tyylikkäät materiaalivaihtoehdot ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnosta.

Koskela sijaitsee aivan rakastetun Käpylän kupeessa, ja on kovaa vauhtia kehittyvä asuinalue. Maantieteellisesti Koskela sijoittuu melkeinpä keskelle Helsinkiä lähelle kantakaupunkia ja kulkuyhteydet joka paikkaan ovat erinomaiset sekä autolla että ratikalla ja bussilla. Palvelut ovat Koskelassa lähellä, kävelymatkan päässä ovat niin kaupat, kahvilat, ravintolat kuin apteekkikin.

Asunto Oy Helsingin Koskelan Tammi on ensimmäinen, uuden Liberty Life -konseptin mukainen kohde. Liberty Life -konsepti on osa Helsingin Kehittyvä Kerrostalo-ohjelmaa, jossa etsitään uusia ratkaisuja kerrostalojen suunnitteluun ja rakentamiseen esimerkiksi teknisen, toiminnallisen, esteettisen, sosiaalisen, asuntopoliittisen ja rakentamisprosessin näkökulmista. Katso lisätietoja: https://llc.fi/.

Varaa itsellesi koti, jonka arvo säilyy. Arvioitu valmistuminen on syksyllä 2021.

Koskelan tammi

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!