751053h-5hMetsätähdenkuja 5, Sarvvik, 02390

Asunto Oy Kirkkonummen Metsätähti

289 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Kirkkonummen MetsätähtiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA UPEAT RIVITALOHUONEISTOT SARVVIKIN VEHREÄSTÄ MILJÖÖSTÄ!

Meri, luonto ja upeat ulkoilualueet sekä golf ovat lähelläsi!

Huoneistojen asuintilat ovat erinomaisesti suunniteltuja. Valoisaa, skandinaavista arkkitehtuuria, maustettuna modernilla tyylillä. Tasokkaat materiaalit ovat nykyaikaiseen makuun. Siklan sisustustudiolla saa fiilistellä ja tutustua laajaan materiaalivalikoimaan ja saat uunnitella sisustussuunnittelijan kanssa omannäköisesi kodin. Erikokoisissa huoneistoissa on asukkaille erinomaisia tilaratkaisuja eri elämäntilanteisiin, esimerkiksi kodihoitohuone tai kodinhoitotila, useampi erillinen wc tai vaatehuone. Jokaisella asunnolla on lämmin varastotila ulko-oven läheisyydessä. Tilavat avoterassit tekevät arjesta lähes juhlavan, kutsuen asukkaita viihtymään vehreän luonnon ja linnunlaulun helmassa.

As Oy Kirkkonummen Metsätähti käsittää 25 hyvin suunniteltuja, kooltaan 75 - 105-neliöisiä huoneistoja.

RS-kohteen maksut etenevät sitä mukaan kun asunnot valmistuvat, sillä asunnoissa ei ole lainaosuuksia.

Yhtiössä on kaukolämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä, sekä joustava vuokratontti. Autopaikat sisältyvät huoneiston hintoihin.

Vehreä luonto kutsuu retkeilemään, lähes vieressä oleva meri upeine rantoineen houkuttelee huomaansa ja golfaajalle on kentälle kävelymatka.Kattavat palvelut löydät Espoon Lippulaivasta, tai Sundsbergin ja Masalan sekä Kirkkonummen alueilta. Sinulla on sujuvat kulkuyhteydet moneen suuntaan, muun muassa Helsinkiin liikut 30 minuutissa ja Kirkkonummelle 15 minuutissa.

Voit varata uuden kodin, varausmaksu on 2000 euroa, kun teet kaupan se muuttuu osaksi kauppahintaa. Jos elämäntilanteesi muuttuu, ennen kuin teemme kaupan, varausmaksu palautetaan sinulle takaisin.

Soita ja varaa henkilökohtainen esittelysi, niin keskustelemme lisää, autamme sinua nykyisenkin kotisi myynnissä!

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.