851054h-5hMetsätähdenkuja 5, Sarvvik, 02390

Asunto Oy Kirkkonummen Metsätähti

333 900 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Kirkkonummen MetsätähtiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Asunto Oy Kirkkonummen Metsätähti — moderneja rivitalohuoneistoja lähellä merta, vehreää luontoa ja upeita ulkoilualueita ja golfkenttää!

Metsätähden huoneistojen asuintilat ovat erinomaisesti suunniteltuja. Valoisaa, skandinaavista arkkitehtuuria, maustettuna modernilla tyylillä. Tasokkaat materiaalit ovat nykyaikaiseen makuun. Suunnittele omannäköinen uusi kotisi Olaksen sisustusvalikoimista! Keittiön tilaratkaisu saarekkeineen on todella toimiva ja kodin tilavat makuuhuoneet on eroteltu omaan kerrokseensa. Tilavat avoterassit tekevät arjesta lähes juhlavan, kutsuen asukkaita viihtymään vehreän luonnon äärellä.

Yhtiössä on kaukolämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä, sekä joustava vuokratontti. Autopaikat sisältyvät huoneiston hintoihin. RS-kohteen maksut etenevät sitä mukaan, kun asunnot valmistuvat. Yhtiön arvioitu valmistuminen on lokakuussa 2024.

Sijainti on upea! Vehreää luontoa, meri on lähes vieressä upeine rantoineen ja Sarvvikin golfkentälle kävelymatka. Kattavat palvelut löydät Espoon Lippulaivasta tai Sundsbergin ja Masalan sekä Kirkkonummen alueilta. Täällä sinulla on myös sujuvat kulkuyhteydet, sillä Kivenlahden metroasema on kolmen kilometrin etäisyydellä, Helsinkiin liikut 30 minuutissa ja Kirkkonummelle 15 minuutissa.

Soita ja varaa oma esittelysi, autamme sinua nykyisenkin kotisi myynnissä!

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.