44.544.52h-2hPalopellonkatu 8, Kerava, 04250

Asunto Oy Keravan Palopellonheikki

159 900 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Keravan PalopellonheikkiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Asunto Oy Keravan Palopellonheikki

Huolettomia uusia koteja! Elämisen trendikkyyttä ja aitoa mukavuutta tarjoavat nämä yhtiön 56 asuntoa, joista vielä muutamia jäljellä -ole nopea!

Kotien sisustusmateriaali ovat nyt jo huoneistokohtaisesti valittu, miellyttääkö vaalea skandinaavinen tyyli vai rouhea värimaailma, joka yhdistelee rohkeasti tummaa ja vaaleita puunsävyjä? Kotien parvekkeet ovat lasitettuja ja tarjoavat kauniita sisäpihan näkymiä.

Kahden vierekkäisen omistustalon yhteiseen käyttöön tulevat upeat sauna- ja kuntosalitilat. Sisäänkäynnin yhteydessä pesupaikka rapaisille polkupyörille tai tahmaisille koirantassuille sekä polkupyörien huoltopiste – Keravahan on pyöräilijöiden kaupunki! Kohde on rakennettu vuokratontille, mutta edullinen tonttiosuus on lunastettavissa, pääset siis pienemmällä pääomalla uuteen kotiin - valitse itse! Katospaikat ja sähkötolpalliset paikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiössä on Elisan laajakaista, kaukolämpö, pesutupa, kuivaushuone ja helteillä helpotusta tuova huoneistokohtainen viilennysjärjestelmä.

Keravan keskustan palveluihin ja VR:lle matkaa on täältä vain n. 1 km, lähikauppa Lidl ja Alepa n. 400 m, bussipysäkki n. 200 m. Helsinkiin matkustat junalla reilu 20 minuuttia (HSL-alue).

Arvioitu valmistuminen 11/2022. Hissitalo 8/8 kerrosta.

Tervetuloa Kotoilemaan Keravalle!

Kysy meiltä tarkempia yhtiön- ja huoneiston tietoja ja käydään tutustumassa alueeseen.

Huom! kohteen kuvat ovat visualisoituja.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.