27.576.51h-3hJussilantie 1, Kerava, 04250

Asunto Oy Keravan Lukkari

146 260 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Keravan LukkariUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Asunto Oy Keravan Lukkari

Ennakkomarkkinoinnissa nyt!

Ryhdikäs, kaunis ja vaalea tiiliverhoiltu pienkerrostalo, huoneistoja valmistuu hissitaloon 4/4 krs 35 kpl omalle tontille.

Lapilan alueella on luonto lähellä, puustoa ja vehreyttä - Keravan kirkon kupeessa voit kuulla niin kirkonkellojen hartaan soinnin kuin lintujen liverryksenkin. Kodin materiaalit ja huoneistojen toteutus on hyvin suunniteltua ja laadukasta. Keittiön kaapistot ovat Puustellin, saunallisten asuntojen kylpyhuoneen ja saunan välillä on modernia avaruutta tuova lasiseinä, muissa kylpyhuoneissa suihkunurkka taittuvilla ovilla. Huoneistojen lattiat ovat parkettia. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke ja mikä parhainta kesäkuumalla - kodeissa on asumismukavuutta tuova huoneistokohtainen viilennys!

Autopaikat myydään erillisinä osakkeina, sähkötolppapaikat hintaan 6000 € ja katospaikat hintaan 11.000 € , autopaikkoja valmistuu 21 kpl, myös latausvalmius sähköautoille.

Yhtiössä lämmitys toteutetaan kaukolämmöllä, pyykit voi kuivattaa kuivaushuoneessa ja avainjärjestelmä on turvallinen ILOQ. Yhtiön pihat on aidataan.

Lähikaupat: Alepa ja Lidl ovat n. 400 m, Keravan muut lähipalvelut alle kilometrin päässä ja VR kävellen n. 500 m. Uusi Keravanjoen koulu (lk1-9) sekä monitoimitalo 550 m. Kerava kuuluu HSL-alueeseen ja matka junalla Helsinkiin taittuu n. 22 min.

Koteja monessa kokoluokassa 27,5 m2, 35 m2, 37 m2, 47,5 m2 saunalla tai ilman, 63 m2, 67,5 m2 ja 70 m2.

Arvioitu valmistuminen 11/2023.

Jalon on liki 100 vuotta vanha perheyritys, heidän menestystarina ja laadukas asuntorakentaminen on nyt laajentunut myös Etelä-Suomeen.

Pyydä meiltä lisätietoja kerava@kiinteistomaailma.fi, käydään tontilla tutustumassa tai poikkea sovitusti meidän myymälässä Aleksis Kiventie 14 -tervetuloa ja tee oma varauksesi!

Huom! Kohteen kuvat ovat visualisoituja.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.