28.528.51h-1hEinar Ilmonin tie 1, Kangasala, 36200

Asunto Oy Kangasalan Einarin Kruunu

135 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Kangasalan Einarin KruunuUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Kruunu

Tervetuloa Kangasalan Einarin Kruunuun

As Oy Kangasalan Einarin Kruunu rakennetaan upealle paikalle Ilmoninmäelle Kangasalan keskustan yläpuolelle. Yhtiön nimi kunnioittaa Kangasalla 1900-luvun alussa ateljeetaan pitänyttä taidemaalari Einar Ilmonia.  Asuntojen suuret parvekkeet ja ikkunat sekä huonekorkeus – ylimmissä kerroksissa jopa 3,3 metriä – tekevät kunniaa talon erinomaiselle paikalle.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

 

Varustelutaso on hyvä: saunoissa on lasiseinät, vesikalusteet ovat Grohen valmistamia ja suihkut ovat ns. sadesuihkuja. Keittiöt ovat Keittiömaailman A'la Carte laadukasta tuotantoa. Einarin Kruunu rakennetaan omalle tontille ja kytketään kaukolämpöön.

Rakennus on varustettu asuntokohtaiselle tulo-poistoilmanvaihdolla sekä kesähelteillä asumismukavuutta tuovalla viilennyksellä. Autolle on saatavissa katospaikka, ja asunnon hintaan kuuluvan kellarikomeron lisäksi on pohjakerroksesta ostettavissa erillinen, sähköpistokkeella ja valaistuksella varustettu varasto-osake.

Ei
Einar maasto

Rakennuksen läntinen sivu on parvekkeiden täyttämä. Kirkkoharjun kupeeseen pohjois-eteläsuuntaisesti nouseva rakennus on  hienointa Kangasalaa, joka sisältää huikeat näkymät, jopa neljälle eri järvelle. Harjun poikki matka keskustaan on ainoastaan n. 300 metriä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!