281331h-4hKalevankatu 8, Jyväskylä, 40100

Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Torni

158 788 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Jyväskylän Puistolan TorniUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Keskustan parhaalle paikalle, Puistolaan, rakentuu moderni ja ekologinen Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Torni.

Tämä 16-kerroksisen maamerkki on valmistuessaan keskustan korkein asuinrakennus. Näkymät avautuvat niin Jyväsjärven, Harjun, keskustan kuin Tourujoenkin suuntaan. Vaihtoehtoja riittää niin pariskunnille, lapsiperheille kuin yksin asuvalle. Huoneistoja on tarjolla 24,5 m2:n yksiöstä aina 133 m2:n perhekotiin. Sijainti ja näkymät eivät voisi olla paremmat. Uuden ajan kotien suunnittelussa on huomioitu valoisuus ja ekologisuus, energialuokka on A ja kohteessa on myös aurinkopaneelit.

Tornitalon kerroksissa liikkuminen käy nopeasti kahden tilavan hissin ansiosta. Kaikissa kodeissa on lattialämmitys sekä -viilennys ja pintamateriaalit ovat parhaimmasta päästä. Kaksioissa ja sitä suuremmissa kodeissa on oma sauna. Suuret ikkunat ja parvekkeet tuovat maisemat kotiin - aina kävelykadun tunnelmista Jyväsjärven rauhoittavaan näkymään. Täällä olet arjen vilinän yläpuolella, palveluiden äärellä. Kolmannesta kerroksesta pääsee hulppealle aikuiseen makuun suunnitellulle kattopihalle, jossa on niin kuntolaitteita, viljelylaatikoita kuin oleskelupaikkoja.

Puistolan Tornista on helppo lähteä liikkeelle jalan tai pyörällä, asukkaiden käytössä on myös kaksi yhteiskäyttöautoa. Autohallipaikkoja on myynnissä erillisinä osakkeina. Myös keskustan parkkihallit ovat kivenheiton päässä. Tontti on valinnainen vuokratontti, jonka oma osuus on lunastettavissa erillishintaan.

Rakentaminen alkaa keväällä 2022 ja kohde valmistuu keväällä 2024. Tule varaamaan omasi pian!

Esite>>

Hinnasto>>

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!