24681h-3hKypärätie 4, Jyväskylä, 40630

Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokki

129 800 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Jyväskylän NurmikaunokkiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokki

Keskustan länsipuolelle, Kypärämäen suosittuun, puutarhamaiseen miljööseen, rakentuu Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokki. Sijainti on erinomainen, lähellä luontoa että palveluita. Kaikki tarpeelliset palvelut ovat kävelymatkan päässä ja Jyväskylän keskustaankin on vain 3 kilometriä.

Loistavat ulkoilumahdollisuudet houkuttelevat kuntoilemaan. Valaistut ladut, lenkkipolut ja Kypärämäen liikuntapuisto ovat noin kilometrin päässä. Talvella puistossa on luonnonjäärata ja kaukalo. Lähimmälle kuntosalille on matkaa noin 500 metriä. Köhniöjärven suuri uimaranta hyppytorneineen on parin kilometrin säteellä.

Valinnaisella vuokratontilla sijaitsevasta taloyhtiöstä löytyy kaikki mukavaa asumista helpottavat asiat: hissi, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä grillipaikka, leikkialue ja viljelylaatikoita pihamaalla. Tontin osuus on lunastettavissa erillishintaan.

Oman auton saa parkkiin asukkaille varatuille autopaikoille, jotka on kaikki varustettu lämpötolpalla ja sähköauton latausmahdollisuudella. Autopaikat myydään omina osakkeinaan, erillishintaan.

Pienen, 4-kerroksisen Nurmikaunokin hurmaavat kodit ovat sopivia yhtälailla yksin asuville kuin vaikka omakotitalosta kerrostaloon muuttaville. Sopivia vaihtoehtoja löytyy niin opiskelijoille, pariskunnille kuin lapsiperheille, aina yksiöstä neliöön.

Nurmikaunokin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Halutessasi voit vaikuttaa huoneiston pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi omannäköisesi.
Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Rakentaminen alkaa kesällä 2022 ja kohde valmistuu kesällä 2023. Tule varaamaan omasi pian!

Esite>>

Hinnasto>>

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.