25.577.51h-4hKorkeakoskentie 27, Jyväskylä, 40500

Asunto Oy Jyväskylän Koskenvaltias

126 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Jyväskylän KoskenvaltiasUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Asunnot

Haluaisitko asua palveluiden äärellä, kävelymatkan päässä keskustasta?

Asunto Oy Jyväskylän Koskenvaltias rakentuu omalle tontille, vain 2 kilometrin etäisyydelle Jyväskylän keskustasta. Lähistöltä löytyvät mm. erinomainen rantaraitin ulkoilureitti, Keljonkeskuksen laajat kauppapalvelut sekä golfkenttä. Tämän lisäksi lähimmälle bussipysäkille on kävelymatka.

Viidestä kerroksesta löytyy koteja monenlaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Tarjolla on toimivapohjaisia koteja yksiöstä aina neliöön ja lähes kaikissa asunnoissa on tilava, lasitettu parveke. Avarat tilaratkaisut päästävät valon tulvimaan, pääilmansuunnan avautuessa lounaaseen.

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota huoneistojen toiminnallisuuteen ja ekologisuuteen, joka takaa edulliset asumiskustannukset. Koskenvaltiaassa näkyvät laadukas työnjälki ja kestävät materiaalit.

Osassa autopaikoista on sähköauton latausmahdollisuus.

Uuden kodin varustelu- ja sisustusratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa jo rakennusaikana. Tarjolla on sisustussuunnittelijan suunnittelemat kolme upeaa kokonaisuutta, joista voit valita ja yhdistellä omaan tyyliisi sopivia ratkaisuja. Kiintokalusteissa on panostettu laatuun, ajattomuuteen ja moderniin ilmeeseen.

Rakentaminen alkaa syksyllä 2021 ja kohde valmistuu syksyllä 2022. Varaa omasi pian!

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!