2766.51h-3hKorteniityntie 28, Jyväskylä, 40740

Asunto Oy Korteniityntie 28

115 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Korteniityntie 28Uudiskohde
Esittely
Huoneistot

Luonnonläheistä asumista palveluiden tuntumassa.

Omalle tontille rakentuva Asunto Oy Korteniityntie 28 tarjoaa viihtyisiä koteja, helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostaville ihmisille. Valoisat ja toiminnallisesti fiksut huoneistot avautuvat eri ilmasuuntiin ja upeat urheilumahdollisuudet alkavat miltei kotiovelta.
Rakentaminen alkaa syksyllä 2022 ja arvioitu valmistuminen syksyllä 2023. Ensimmäisessä vaiheessa rakentuu 3 taloa, D, E ja F.

Korteniityn asuinlue sijaitsee osana Kortepohjaa, noin 3,8 kilometrin etäisyydellä Jyväskylän keskustasta. Laajavuoren ympärivuotinen ulkoiluliikuntakeskus sijaitsee aivan vieressä ja tarjoaa monipuolisten liikuntamahdollisuuksien lisäksi upeat näköalat sekä mm. Scandic Laajavuoren kylpylän. Lähimpään ruokakauppaan sekä bussipysäkille on kävelymatka.

Kohteen suunnittelussa on huomioitu avarat ja käytännölliset huoneratkaisut sekä luonnonvaloisuus. Kaikissa asunnoissa on joko parveke, ranskalainen parveke tai terassi. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisilla pattereilla. Lisäksi huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. E ja F -taloissa on hissi.

Autopaikka on ostettavissa erikseen 3000 euron velattomaan hintaan (tolppapaikka). Suuremmille asunnoille ostettavissa autokatospaikka 6000 euron velattomaan hintaan.

Kysy lisää ja varaa omasi pian!

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.