Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 5212217Soita minulle

Olen positiivinen ja välittävä asiakaspalvelija, josta minulla on lähes kymmenen vuoden kokemus. Koen asiakkaiden toiveiden tarkasti kuuntelemisen ja auttamisen tärkeäksi, jotta tuloksena on hyvä kiinteistönvälityskokemus. Olen myös useasti myynyt ja ostanut asuntoa perheeni koon kasvaessa. Kerrostalo-, rivitalo- ja omakotitalo ovat tutuksi tulleita asumismuotoja. Eri elämänvaiheissa voi olla tarvetta muuttaa isompaan tai pienempään, tärkeää on löytää itselleen juuri sopiva koti. Kolmen lapsen äitinä tiedän, millaista on muuttaa, kun mm. lelut etsivät uutta paikkaa. Tavaroiden hallinta-asioissa ja kodin toimivuuden helpottamisessa autan mielelläni, sillä olen myös ammattijärjestäjä ja sisustaminen on mielestäni tärkeää kodikkuuden luomisessa. Mikäli tarvitset apua asunnon ostoon tai myyntiin liittyen, ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme tehdä siitä mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kysymyksiä ilmaantuessa, Hannamarin tavoitti hyvin ja asia hoitui mitä pikimmiten. Iso peukku Hannamarille :)

Asunnon myyjä

Yhteydenpito ja vuorovaikutustaidot olivat kohdillaan, kun asioiden hoitaminen kuolinpesän osakkaiden kanssa sitä vaati. Koin tulleeni hyvin kohdatuksi ja asiat hoituivat kunnioittavalla ja ammattitaitoisella otteella. Myös aikataulullisesti myynti eteni jouhevasti ja pysyin asiakkaana hyvin tilanteen tasalla. Kiitokset!

Asunnon ostaja

Todella nopeaa reagointia kysymyksiin ja viesteihin.

Asunnon myyjä

Kaupat syntyi hyvässä ajassa ja tyydyttävällä hinnalla.

Asunnon ostaja

Kanssasi oli erittäin helppoa ja sujuvaa toimia, iloinen luonteesi varmasti työssäsi auttaa, kiitos siitä!

Asunnon ostaja

Koko prosessi meni hienosti ja ensiasunnon ostajana pysyin mukana vaikka kaikki oli uutta minulle.

Asunnon myyjä

Hannamari piti todella hyvin yhteyttä ja oli muutenkin hyvin asialla. Hän suositteli myös tarvittavia kartoituksia ja etsi ja varasi ammattilaiset paikalle. Asuntoamme on myyty Hannamarin lisäksi kolmen eri välittäjän toimesta ja nyt ensimmäistä kertaa tuntui siltä, että välittäjä halusi todella myydä asuntoa. Kiitos.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin ystävällinen ja helposti lähestyttävä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntisihteeri, tradenomi, ammattijärjestäjä Hannamari Wahlstedt
Hannamari Wahlstedt, Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula