Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 386 6688Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Eija Penttinen
Katso esittelyni

Kielitaito

englanti ruotsi

Myydyt kohteet

27

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 27 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Jo 15 vuoden työsarani Kiinteistömaailman palveluksessa takaa monipuolisen alan osaamisen. Ammattitaitoinen, puolueeton asiakaspalvelu sekä työtä pelkäämätön asenne kulkevat vahvana tavaramerkkinä. Sanovat myös, että intohimolla myyntityöhön ja periksi antamattomalla asenteella on vaikutuksensa lopputuloksiin. Tee hieman enemmän kuin välttämätöntä, auta aina kun tarvitaan ja hymyile silloinkin kun sitä ei juuri odoteta. Tärkeää on jälki, mikä tekemisestä jää. Hyvän palvelun merkitystä ei voi korostaa liikaa – ammattitaidon lisäksi. Ota yhteyttä- olet sitten myymässä tai ostamassa. Asiointi sujuu myös englannin ja ruotsin kielellä. Kiat-tutkinto.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kiitoksia Eijalle että löysimme etsimämme paikan :-D

Asunnon ostaja

Myynti-ilmoitukset ovat viimeisenpäälle hiottuja ja ammattitaitoisen tarkkoja. Huomio kiinnitetään oleelisen tärkeisiin asioihin kuten hinta-arvio ja markkinointitaktiikka esim. videointi ja valokuvauksen ammattitaito. Myös dokumentaatio pelaa hienosti ja myyntikohteen talousluvut ovat selkeitä. Puutteista ei oikein voida puhua... kahvipullatkin olivat hyviä.

Asunnon myyjä

Meitä asiakkaita on hyvin erilaisia. Itse ajattelen että on hyvin tärkeää, että henkilökemia välittäjän kanssa toimii. Toimi on mitä suurimmassa määrin asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetyötä, ja myös kohteen valinta ja kaupat perustuvat paljon tunneseikkoihin. Myyjänä en alunperinkään valitsisi sellaista välittäjää enkä jatkaisin toimeksiantoa mikäli tämä luottamus ja käsitys ihmisen aitoudesta (ammattitaidon lisäksi, luonnollisesti) puuttuisi. Ostajana tietysti on asioitava ko. kohteen välittäjän kanssa, mutta huono henkilökemia tai vääränlainen kohtelu voi estää kauppojen syntymisen, vaikka kohde olisi muuten kiinnostava. Eijan olen kohdannut sekä ollessani ostajana että myyjänä, ja kaupat on saatu aikaiseksi molemmilla kerroilla. Olen tätä kautta myös tyytyväinen Kiinteistömaailmaan yrityksenä jota hän edustaa.

Asunnon ostaja

Kaikki asiat toimi oikein mallikkaasti. Todella tyytyväinen asiakas olen.Eijalle suuri Kiitos!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiAT Eija Penttinen
Eija Penttinen, Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula