yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, KTM Jussi Kaulioyrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, KTM Jussi Kaulio

93% asiakkaista suosittelee

Jussi Kaulio

yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, KTM

Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakatu

jussi.kaulio@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358405640228Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Kuolinpesät, Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

suomi, englanti

Olen Jyväskylän keskustan Kiinteistömaailman yrittäjä Jussi Kaulio. Asun perheeni kanssa Jyväskylässä kauniin yliopistokampuksen kulmilla. Olemme muuttaneet usein, joten minulle on kertynyt kokemusta monenlaisista asumismuodoista. Ennen yrittäjäksi ryhtymistäni olen työskennellyt pitkään pankissa sekä opetustehtävissä ammattikorkeakoulussa. Olen kiinnostunut asuntosijoittamisesta ja tunnen hyvin sen teoriaperustan. Keskustan asuntojen lisäksi tunnen hyvin omakotitalojen markkinat Jyväskylän seudulla. Tärkeimpiä omakotitalon hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat sen kunto, tehdyt remontit ja sijainti. Suosittelen kaikille omakotitalon myyjille kuntoarvion tekemistä jo myynnin aloitusvaiheessa. Tämä helpottaa ostajan päätöksentekoa ja lyhentää myyntiaikaa. Monille asunnoille sopii hyvän Kiinteistömaailman Tarjouskauppa. Se on tutkitusti nopein tapa myydä asunto ja saat sillä parhaan markkinahinnan kodistasi. Kiinteistömaailmassa et ole yhden välittäjän varassa vaan saat koko myyntivoimamme käyttöösi. Kaikki välittäjämme myyvät asuntoasi asiakkailleen ja parhaassa tapauksessa asuntosi myydään yksityisesittelyssä heti myynnin alettua. Ota yhteyttä, niin autan sinua mielelläni asuntoasioissa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui sovitusti. Lupaukset pidettiin ja olimme ajantasalla missä mennään. Hienosti meni kaikki!

Asunnon myyjä

Meillä kävi viisi eri välittäjää ennen päätöksemme tekemistä. Kaikki välittäjät olivat erittäin hyviä ja rautaisia ammattilaisia. Jussi nousi tuosta porukasta kuitenkin esiin erityisesti. Ammattimaisuus, luottamuksen herättäminen, olemus ja tapaamisen läpivienti - luultavasti yksi parhaista asiakaskohtaamisista kohdallani.

Asunnon myyjä

Välittäjän ammatillisuus ja kokemus jättivät hänestä erinomaisen kuvan.

Asunnon myyjä

Selkeä esitys, ja välittäjä esitteli tarjouskauppatavan hyvin.

Asunnon myyjä

Välittäjän kanssa oli erittäin helppo tehdä yhteistyötä hänen ammattitaitonsa ja hyvien vuorovaikutustaitojensa vuoksi. Välittäjä huomio hienosti toiveet, piti asiakkaan tilanteen tasalla ja vastasi viesteihin nopeasti. Kaiken kaikkiaan palvelu oli asiantuntevaa ja avointa alusta asti. Kiitokset!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, KTM Jussi Kaulio
Jussi Kaulio, Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakatu