4380.52h-4hHuhta 9, Jyväskylä, 40340

Asunto Oy Jyväskylän Kangasrinteen Sudenmarja

136 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Jyväskylän Kangasrinteen SudenmarjaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Onko uusi kotisi Kangasrinteen uudelle asuinalueelle nousevassa Asunto Oy Sudenmarjassa?

Toimivapohjaisen kolmion suuret ikkunat suorastaan tulvivat valoa asuntoon ja ne luovat myös tilan tuntua. Saunan lämpöön pääset silloin kun itse haluat, tässä tehokolmiossa on oma sauna. Lasitettu parveke oleskelutilojen jatkeena tuo lisää viihtyvyyttä asumiseen.

Omalle tontille rakentuva Sudenmarja tarjoaa viihtyisiä koteja helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostaville ihmisille. Valoisat ja toiminnallisesti fiksut huoneistot avautuvat eri ilmasuuntiin ja luontopolut lähtevät heti kotiovelta. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota huoneistojen toiminnallisuuteen ja kustannustehokkaaseen ylläpitoon. Tästä osoituksena rakennuksen energialuokka A. Sudenmarja kunnioittaa myös ulkonäöllisesti kulttuurihistoriallisesti arvokkaan, puistomaisen pihaympäristön henkeä.

Uuden kodin varustelu- ja sisustusratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa jo rakennusaikana. Sudenmarjassa näkyy laadukas työn jälki ja kestävät materiaalit. Sisustussuunnittelijalla on tarjota kolme upeaa kokonaisuutta, josta voit valita ja yhdistellä omaan tyyliisi sopivia ratkaisuja.

Kangasrinteellä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa. Elämänmakuinen, turvallinen ja viihtyisä kotipaikka, jossa lähiluonto on vahvasti läsnä. Lähipalvelut, liikenneyhteydet, koulu, päiväkoti ja ulkoilumaastot löytyvät vierestä. Kauppakeskus Seppään tulee matkaa vain n. 1,5 km. Uudenlainen, yhteisöllinen asuinalue vain pienen matkan päähän Jyväskylän keskustaa. Tervetuloa Kangasrinteelle!

Green mortgage bannerKohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!