44442h-2hHuhta 9, Jyväskylä, 40340

Asunto Oy Jyväskylän Kangasrinteen Juolukka

165 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Jyväskylän Kangasrinteen JuolukkaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Luonnonläheistä asumista palveluiden vierellä.

Omalle tontille rakentuva Juolukka tarjoaa viihtyisiä koteja helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostaville ihmisille. Valoisat ja toiminnallisesti fiksut huoneistot avautuvat eri ilmasuuntiin ja luontopolut lähtevät heti kotiovelta. Koteja on tarjolla monenlaiseen tarpeeseen, yksiöstä neliöön. Rakentaminen alkaa syksyllä 2022 ja arvioitu valmistuminen syksyllä 2023.

Ajattomat kiintokalusteet ja materiaalit on valittu käytännöllisyys ja kestävyys edellä. Lähes kaikissa kodeissa on lasitettu parveke oleskelutilojen jatkeena, joka tuo lisää viihtyvyyttä asumiseen.

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota huoneistojen toiminnallisuuteen ja kustannustehokkaaseen ylläpitoon. Tästä osoituksena rakennuksen energialuokka A. Juolukka kunnioittaa myös ulkonäöllisesti kulttuurihistoriallisesti arvokkaan, puistomaisen pihaympäristön henkeä.

Uuden kodin varustelu- ja sisustusratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa jo rakennusaikana. Sisustussuunnittelijalla on tarjota kolme upeaa kokonaisuutta, josta voit valita ja yhdistellä omaan tyyliisi sopivia ratkaisuja.

Kangasrinteellä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa. Elämänmakuinen, turvallinen ja viihtyisä kotipaikka, jossa lähiluonto on vahvasti läsnä. Lähipalvelut, liikenneyhteydet, koulu, päiväkoti ja ulkoilumaastot löytyvät vierestä. Kauppakeskus Seppään tulee matkaa vain n. 1,5 km. Uudenlainen, yhteisöllinen asuinalue vain pienen matkan päähän Jyväskylän keskustaa.

Varaa omasi pian!

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.