33681h-3hKeljonkatu 28, Jyväskylä, 40600

Asunto Oy Jyväskylän Harmoni

128 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Jyväskylän HarmoniUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Mattilanpellon rauhalliselle ja vehreälle asuinalueelle rakentuu pieni kerrostalollinen kauniita ja moderneja koteja. Asunto Oy Jyväskylän Harmonin kodit tarjoavat laadukasta asumista keskellä palveluita. Harmonista löytyy sopivia muuttovalmiita koteja kaikkiin elämäntilanteisiin. Pienemmät kodit palvelevat läheisen yliopiston opiskelijoita ja isommat kolmiot täyttyvät lapsiperheen touhusta. Ihastuttavia koteja löytyy neljästä kerroksesta.

Raikkaat ja modernit kodit sijaitsevat kävelymatkan päässä Keljon kauppakeskuksesta eikä keskustakaan ole kaukana. Kotiovelta pyyhältää nopeasti sekä asioille että lenkkipolulle. Aivan rakennuksen vierestä aukeaa viihtyisä puisto ja uimaranta on kiven heiton päässä! Harmoni nousee Keljon Seurakuntakeskuksen paikalle. Tontilla on kirkollinen historia, mistä juontuu myös kohteen nimi. Harmonissa eläminen on ihanan harmonista.

Pohjaratkaisuiltaan Harmonin kodit ovat avaria; avokeittiö yhdistää keittiön ja olohuoneen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Osa kodeista jatkuu lasitetun parvekkeen puolelle ja lopuissa on näppärä ranskalainen parveke. Lattialämmitys takaa, ettei varpaita pääse palelemaan – pölyä kerääviä patteraita ei näin ollen ole myöskään. Kolmioista löytyy sauna. Harmonin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty harmonia ja laatu edellä. Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi entistä enemmän omannäköisesi.

Tutustu materiaaliesitteeseen tästä ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme! Valinnainen vuokratontti. Rakentamisen aloitus keväällä 2021 ja arvioitu valmistuminen elokuu 2022.

Lähipalvelut
- Keskussairaala (n. 1,7 km),
- Uimahalli, Hippos (n. 1,5 km)

Koulut
- Kilpisen koulu (n. 0,8 km), Yliopisto (n. 1 km)

Päiväkoti
- Kukkumäen päiväkoti (n. 0,9 km)

Liikenneyhteydet
- Linja-auto (n. 0,4 km), Matkakeskus (n. 2,4 km)

Ruokakaupat
- Keljon marketit (n. 1,5 km)

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!