41832h-4hNummikatu 3, Järvenpää, 04460

Asunto Oy Järvenpää Rinnepuisto

162 953.23 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Järvenpää RinnepuistoUudiskohde
Esittely
Järvenpään Rinnepuisto

Järvenpään Rinnepuisto

Asunto Oy Järvenpään Rinnepuisto on 16 asunnon valoisa ja avara kohtuuhintainen rivitalo, jossa voit olla tyytyväinen rakentamisen laatuun. Asuntoja löytyy moneen tarpeeseen 2h + kt – 4h + kt + s, asuntojen koot 41-83 m2.

Nummenkylään rakennetaan valoisia koteja, jotka on suunniteltu asukaslähtöisesti. Valoisat kodit on suunniteltu niin, että heti sisään astuessa koet valoisuuden ja avaruuden. Asunnoissa on tavanomaista korkeammat huoneet - olohuoneessa huonekorkeus on jopa 3,2 metriä – ei pimeitä nurkkia, vaan hyvä toimiva pohja ja paljon valoa. Vesikiertoinen lattialämmitys on miellyttävä, se lisää viihtyvyyttä ja helpottaa sisustamista. Näistä ominaisuuksista ja hyvästä tilasuunnittelusta ovat Rinnepuiston Valoisat kodit tehty.

Nummenkylän alueella on hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Läheltä löytyvät Paavonpolun hyvät pyöräily- ja lenkkeilymaastot, jotka ovat talvisin hiihtäjien käytössä. Läheltä löytyy myös ratsastustalli. Paavonpolun varrelta löytyy laavu- ja nuotiopaikat, joten mukavaa ajanvietettä löytyy pienemmille ja suuremmille retkeilijöille. Läheinen Ruukkupuiston leikkipaikka tarjoaa mukavaa tekemistä perheen pienimmille.

Päiväkoti ja Anttilan koulu sijaitsevat lähietäisyydellä – alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Järvenpään Nummenkylä on rauhallinen ja vehreä omakoti- ja rivitaloalue Järvenpään pohjoisosassa.

Asunnot

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.