50.5882h-4hNummikatu 5, Järvenpää, 04460

Asunto Oy Järvenpää Rinnepiha

199 763.9 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Järvenpää RinnepihaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ASUNTO OY JÄRVENPÄÄN RINNEPIHA

Asunto Oy Järvenpään Rinnepiha muodostuu kolmesta paritalosta ja yhdestä pienestä kolmiasuntoisesta rivitalosta. Yhdeksän asunnon valoisa ja avara kohtuuhintainen kokonaisuus, jossa voit olla tyytyväinen rakentamisen laatuun. Asuntoja löytyy moneen tarpeeseen 2h + kt + s – 4h + kt + s, asuntojen koot 50,5-88 m2.

Kohteen isommat yli 80 m2 asunnot ovat suunniteltu joustamaan elämäntilanteen mukaan. Asunnon voi helposti muokata neliöstä kolmioksi – tai toisin päin.

Päiväkoti ja Anttilan koulu sijaitsevat lähietäisyydellä – alue onkin lapsiperheiden suosiossa.

Nummenkylän valoisat kodit on suunniteltu asukaslähtöisesti. Heti sisään astuessa koet valoisuuden ja avaruuden. Asunnoissa on tavanomaista korkeammat huoneet - olohuoneessa huonekorkeus on jopa 3,2 metriä – ei pimeitä nurkkia, vaan hyvä toimiva pohja ja paljon valoa. Vesikiertoinen lattialämmitys on miellyttävä, se lisää viihtyvyyttä ja helpottaa sisustamista. Näistä ominaisuuksista ja hyvästä tilasuunnittelusta ovat Rinnepihan Valoisat kodit tehty.

Rinnepihan kodin saat räätälöityä oman maun mukaiseksi. Meillä on valmiiksi suunniteltuja sisustuskokonaisuuksia, mutta niiden lisäksi valittavissa on laaja valikoima muita sisustusvaihtoehtoja.

Yhteystiedot:

Petra Saijola, Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Uudiskohde asiantuntija
p. 045 851 7260, petra.saijola@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.