72873h-4hMaissitie 9, Järvenpää, 04410

Asunto Oy Järvenpään Maissitie 9

282 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Järvenpään Maissitie 9Uudiskohde
Esittely
Huoneistot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA laadukkaita, ihanan valoisia paritalokoteja suositulla Peltolan pientaloalueella

Yksitasoinen, toimiva pohjaratkaisu. Lämmitysmuotona vesi-ilmalämpöpumppu, lämmönjakomuotona vesikiertoinen lattilämmitys. Kodit rakennetaan kestämään aikaa. Materiaalit ja varusteet ovat tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien valikoimista. Topi-keittiöt, Siemensin koneet, Pukkilan laatat, Franken altaat, Oraksen hanat, saunassa Harvian Cilindro sähkökiuas ym.
Ennakkovaraajalla mahdollisuus vaikuttaa huoneiston värimaailmaan ja varusteisiin.

Asunto Oy Järvenpään Maissitie 9 on kaksi paritaloa käsittävä neljän perheen viihtyisä yhtiö. Yhtiöllä OMA 1517 m2:n tontti. Jokaisella asunnolla on kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina á 2.000 € /autopaikka. Lisäksi asuntoihin kuuluu lämmin irtaimistovarasto asunnon sisäänkäynnin yhteydessä. Viihtyisät, pensain aidatut pihat sekä katetut terassit puistomaisin näkymin. Anttilan alakoulu vieressä, päiväkoti ja K-Supermarket lähellä.

Yhtiö on tuleva RS-kohde, jossa myyntihinta maksetaan maksupostin mukaisesti rakennusvaihessa. Arvioitu valmistuminen 3/2022. Varaukset ja tiedustelut, rakennustapaseloste ja asunnon materiaaliesite välittäjältä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!