Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 718 1005Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

Suomi

Myydyt kohteet

21

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 21 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Yli 10 vuotta Kiinteistömaailman palveluksessa, Imatran asuntomyymälässä palvelleena, on antanut vahvan osaamispohjan tekemääni työhön. Myös aikaisemmat työni asiakaspalvelutehtävissä paikkakunnallamme, ovat tuoneet monet paikkakuntalaiset minulle tutuiksi, samoin eri kaupunkimme alueet ja lähiseudut. Haluan auttaa asiakkaitamme luottamuksella asuntoasioissa; niin kiinteistö kuin osakekaupoissa. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimella taikka sähköpostilla, laitetaan yhdessä sinunkin asuntoasiasi kuntoon!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kohde oli mielestäni varsin oikealla tavalla hinnoiteltu. Ammattitaitoinen myyjä oli oivaltanut, että talo vaatii oikeanlaisen ostajan ja sai sellaisen myös hankittua.

Asunnon myyjä

Välitystoimiston vaihdon myötä ei mennyt kauan kun asunto saatiin myytyä. Toki osittain varmasti vaikutti myös vuodenaika ja ostajan markkinat mutta uskon silti että juurikin välittäjän vaihdon ja toki hinnan päivityksen myötä asunto meni nopeasti kaupaksi. Tehokasta toimintaa!

Asunnon ostaja

Hyvä ammattitaitoinen palvelu!

Asunnon myyjä

Minua palveli myös Jutta Salo, hoiti homman tyylikkäästi ja todella hyvällä ammattitaidolla.

Asunnon myyjä

+Kaupat saatiin tehtyä nopeasti, vaikka mökin myyminen syksyllä voi olla todella hankalaa. +Välittäjä kertoi asioita, mitä emme tienneet etukäteen, mielestäni avoimuus oli positiivistä. +Uskon välittäjällä olleen iso rooli myös ostajapuolen taivuttelussa luopumaan käsittämättömistä ehdoista. Lopulta päästiin molempia puolia tyydyttävään ratkaisuun. +Kaupat saatiin tehtyä toivotussa aikataulussa. -Pankkivirkailijaa, jota käytetään kaupanteossa, kannattaa vastaisuudessa kiinnittää huomiota. Meille sattui ihan käsittämättömän ammattitaidoton tapaus.

Asunnon ostaja

Parempaa toimintaa en olisi voinut kuvitellakaan. Koskaan asuntokauppa ei ole sujunut näin hyvin, vaikka kuvio oli haasteellinen. Kaiken kruunasivat nopeus, ystävällisyys ja empaattisuus.

Asunnon ostaja

Jutan kanssa oli todella mukava asioida. Kävimme katsomassa useampaa kohdetta ennen kuin se oikea talo löytyi. Jutta auttoi meitä ammattitaitoisesti ja löysi vastaukset kaikkiin esittämiimme kysymyksiin helposti. Ammattitaito sekä asiakaspalvelutaito samassa paketissa. :)

Asunnon myyjä

Kiitos kuuluu myös Jutta Salolle kun Päivin ja Jutan yhteistyö sujui meidän näkökulmasta hienosti. Samoin molemmille kiitos hyvästä inffosta niin puhelimitse kuin s-postillakin, asioiden edistymisestä.

Asunnon ostaja

Jutta Salo on kyllä ammattitaitoinen, ystävällinen ja ahkera kiinteistövälittäjä. Hän ratkaisi perheemme ongelman ja siitä iso kiitos koko perheeltä.

Asunnon myyjä

Jutan kanssa ollaan tehty yhteistyötä nyt kolmessa kaupassa. Kahta en vaihtais ja toinen niistä on Jutta :):):)

Asunnon ostaja

Kaikki tuntui asuntokauppoja tehdessä helpolta, yhteydet pelasi ja sain tarpeellista tietoa aina kun sitä tarvitsin. Olen todella tyytyväinen.

Asunnon ostaja

Jutta Salo hoiti työnsä erinomaisesti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Jutta Salo
Jutta Salo, Kiinteistömaailma Imatra