Asunto Oy Ikurinloiste, Tampere

Ruismäenkatu 14, 33340 Tampere
78 m², 4h
Alkaen: 197000 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Sievitalo

Tervetuloa Ikurinloisteeseen!

Ikurinloiste pääkuva Ikurinloiste on Sivitalon laadukasta tuotantoa oleva taloyhtiö Ikurissa.Ruismäenkatu on 2010-luvulla rakennettua aluetta, jossa sijaitsee omakoti- ja rivitaloja. Ikurinloisteen tyylikkäät, kivipintaiset rakennukset pitävät huolella suunniteltuja koteja aina kolmiosta viisikkoon ja myös yksitasoisia asuntoja on saatavilla. Sievitalon Täydenpalvelun asumiskonseptiin kuuluu mm. talotekniikan huoltopalvelu sekä pihojen hoito niin talvella kuin kesälläkin; halutessasi sinun ei siis tarvitse koskea ruohonleikkuriin eikä lumikolaan! Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, niin pääset valitsemaan mieluisen asunnon.

Ikuri on pientalovaltainen ja perinteinen asuinalue. Ruismäenkadun varsi koostuu 2010-luvulla rakennetuista omakoti- ja rivitaloista, joista on lyhyt matka niin luonnon ääreen kuin palveluihinkin. Lähialue kehittyy kovaa tahtia niin Haukiluoman kuin Tesoman keskustankin täydennysrakentamisen myötä lähivuosina.
 

Sievi täydenpalvelun logo vihreä

Sievitalo Oy huolehtii taloyhtiön hallinnon sekä kiinteistöhuollon käy‰övalmiiksi ennen asuntojen luovutusta osakkaille. Väl‰ämätöntä pihanhoitoa ei ole, sillä taloyhtiö hoitaa mm. nurmenleikkuun myös asuntojen piha-alueilla. Huoneistoissa on käytössä talotekniikan huolto-, turva- ja vartiointipalvelut sekä lämmitysmuotona kaukolämpö.

Ota yhteyttä

Linja-autoasema, Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä