myyntineuvottelija, KiAT Jaana Maulamyyntineuvottelija, KiAT Jaana Maula

99% asiakkaista suosittelee

Jaana Maula

myyntineuvottelija, KiAT

Kiinteistömaailma Hyvinkää

jaana.maula@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 4600 101Soita minulle

Erityisosaaminen

Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, englanti

Olen asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen ja hoidan kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat huolellisesti. Vuosien varrella minulle on kertynyt monipuolista kokemusta niin kiinteistöistä, osake-huoneistoista kuin uudiskohdetuotannosta. Kiinteistöalan ammattitutkinnon olen suorittanut 2013. Kiinteistömaailmassa palkitaan vuosittain ketjun Huippumyyjät. Päästäkseen 20 Huippumyyjän valikoituun joukkoon on asuntokaupan osa-alueet oltava todella hyvin hallussa. Olen erittäin otettu, että asiakkaani ovat luottaneet ammattitaitooni ja olen saanut olla menestyksekkäästi mukana sadoissa asuntokaupoissa. Näistä ansioista minut on palkittu vuosina 2018, 2017 ja 2016 Kiinteistömaailman Huippumyyjänä. Asuntokauppa on yksi elämän isoimmista asioista. Kun uuden ostaminen ja vanhasta luopuminen tulee ajankohtaiseksi, liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Autan sinua koko vihreällä sydämellä, ensimmäisestä yhteydenotostasi aina avainten luovutukseen saakka.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjäni oli ammattitaitoinen ja miellyttävä ihminen. Asioiden hoito sujui hänen kanssaan jouhevasti. Olin toimintaan kokonaisuudessaan erittäin tyytyväinen. Välittäjäni teki asunnon myymisestä minulle helpon ja kivuttoman. Olin ennakkoon vähän pelännyt ja jännittänyt, kuinka kaikki oikein sujuu. Pelko oli kuitenkin turha.

Asunnon myyjä

Erittäin hyvät netti-sivut/videot myytävästä kohteesta.Tietoa myyntitilanteesta tuli asunnon myyjälle säännöllisen varmasti. Välittäjä Jaana Maula piti tästä huolen.Hän antoi todella luotettavan,asiantuntevan ja todentuntuisen kuvan myymisestä ja koko asuntokauppatilanteesta. Oli helppo jättää koko myyntiprosessi hänelle. Kiinteistömaailma antoi kokonaisuutena kiitettävän kuvan toiminnastaan ja tulen tästä kertomaan eteenpäin. Suurin kiitos menee kaiken päälle välittäjä Jaana Maulalle.

Asunnon ostaja

Hyvä tavoitettavuus ja selkeä informointi oli plussaa. Välittäjä oli hyvin varustautunut ja osaava.

Asunnon myyjä

Kiitos Jaana, sinä olit syy miksi valitsin Kiinteistömaailma välittäjäkseni. Rauhallinen, informatiivinen tasapuolinen ammattitaitoinen tapasi esiintyä herätti luottamuksen. Teit työtäsi tasapuolisesti sekä ostajaa, että myyjää kunnioittaen. Et laskenut työtunteja ja ehdotuksesi olivat rakentavia. Kanssasi oli helppo ja miellyttävä hoitaa asioita. Asiat sujuivat ammattilaiselle otteella. Kuvat olivat hyvät ja kotini näyttäytyi kauniissa valossa myytävänä tuotteena. Kiitos Jaana jaksa samoin hankalampienkin ihmisten kanssa. Kunnioitan tapaasi ja ystävällisyyttäsi työsi hoitamisessa. Kiitos yhteistyöstä. Kaikki asiat, jotka Jaana hoidit hoidit niinkin sanoit hoitavasi, oli ilo tehdä työtä kanssasi tunnepitoisen asian yhteydessä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiAT Jaana Maula
Jaana Maula, Kiinteistömaailma Hyvinkää