Myytävät asunnot Helsinki Ullanlinna
KT 1169287 Helsinki 427000 Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu

Laivanvarustajankatu 4, Ullanlinna, Helsinki

55,5 m², KT, 2h, avok, kph
Velaton hinta: 427 000,00 €
Myyntihinta: 425 677,68 €

Valoisa ja kauniin skandinaaviseen tyyliin remontoitu huoneisto sisäpihan rauhassa!

Kauniissa jugendtalossa erinomaisella paikalla - vain korttelin päässä merenrannasta ja puistoista - hyväkuntoinen huoneisto! Tunnelmallinen erkkeri-ikkuna leveine ikkunalautoineen. Korkeat huoneet ja loistava tilaratkaisu! Hissitalon 3. kerros rauhalliselle sisäpihallepäin. Taloyhtiössä suoritetaan putkisaneeraus lähiaikoina. Ullakkorakennusoikeuden myynti yhtiössä on vahvistunut ja rakennuslupa on saatu, joten LVIS-saneerauksen kustannukset katetaan yhtiössä kokonaan tai lähes kokonaan ullakkorakennusoikeuden myynnistä saaduilla varoilla. Soita meille ja sovi esittelystä! Kutsu Kiinteistömaailma samalla arvioimaan oma huoneistosi - veloituksetta!

  • Rauhallinen katu - korttelin päässä merenrannasta!
Seuraava esittely ei vielä tiedossa
Ota yhteyttä ja sovi esittely tästä kohteesta.
Asuntomyymälä:
Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu (Ullanlinnan Kodit Oy)
Tehtaankatu 24, 00140 Helsinki
Puh 010 219 5999

Kiinnostuitko? Jätä maksuton esittelypyyntö.

Ota yhteyttä tai sovi esittely

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Onko sinulla jo kodinvaihdon taloudelliset seikat mitetittynä? Jätä samalla yhteydenottopyyntö Danske Bankille.

Lainalaskuri

Kohteen hinta
Omat säästöt
Laina-aika
Korkoprosentti
%
Kuukausierä
[[ monthlyDue | currency:"":",":" ":0 ]] €/kk

Ota yhteyttä

Asunnon tiedot

Kohdenumero
1169287
Talotyyppi
Kerrostalo
Sijainti
Laivanvarustajankatu 4, 00140 Helsinki
Kaupunginosa
Ullanlinna
Huoneluku
2h, avok, kph
Asuinpinta-ala
55,5 m², yhtiöjärjestyksen mukaan
Kokonaispinta-ala
55,5 m²
Kerros
3/5
Hissi
Kyllä
Näkymät asunnosta
pihalle
Ikkunoiden suunnat
etelä
Parveke
Ei
Energiatehokkuusluokka
ET-luokka D, ET-luku 163.
Huoneiston kunto
Hyvä, Hyvä. Huoneistossa on aloitettu LVIS-saneerauksen aikana tehtävän remontin purkutyöt.
Vuokrattu
Kyllä
Vapautuminen
Huoneisto myydään vuokrattuna. Huoneiston vuokrasopimus on määräaikainen päättyen 31.10.2016. Vuokra 1 190 e/kk sis. yhden henkilön vesimaksun.

Varustus

Keittiö
Jääkaappi/pakastin (uusi), uuni, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin
Saniteettitilat
Kylpyhuone, suihku, peili, pesukoneliitäntä, allaskaappi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot
Televisioliitäntä
Kaapeli-TV liittymä
Säilytystilat
Kellarikomero, vinttikomero, eteiseen tuleva kaapisto, komerot

Materiaalit

Keittiö lattia
Laminaatti
Keittiö seinät
Laatta, maalattu
Kylpyhuone lattia
Laatta
Kylpyhuone seinät
Laatta, maalattu
Olohuone lattia
Laminaatti
Olohuone seinät
Maalattu
Makuuhuone lattia
Laminaatti
Makuuhuone seinät
Maalattu

Laivanvarustajankatu 4, Ullanlinna, Helsinki

Hinta ja asumiskustannukset

Myyntihinta
425 677,68 €
Velkaosuus
1 322,32 €
Velaton hinta
427 000,00 €
Hoitovastike
222,00 €/kk
Rahoitusvastike
66,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
288,60 €/kk
Vesimaksu
19 €/hlö/kk

Lainalaskuri

Kohteen hinta
Omat säästöt
Laina-aika
Korkoprosentti
%
Kuukausierä
[[ monthlyDue | currency:"":",":" ":0 ]] €/kk

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Koitere Bostads Ab
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin pinta-ala
2960 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusvuosi
1909
Rakennusmateriaali
Betoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Kattotyyppi
Harjakatto
Kate
Pelti
Kiinteistön hoidosta vastaa
Talonmies, Jari Veintie
Taloyhtiössä on
Hissi, sauna, ulkoiluvälinevarasto, ullakkokomerot, kellarikomero
Rakennukseen tehdyt korjaukset
2016-2012 LVIS-hankkeen toteutussuunnittelu. 2012 LVIS-perusparannushankkeen hankesuunnittelu. 2010 Laivanvarustajankadun puoleisten ikkunoiden kunnostus. Vesikattojen jalkarännien ja syöksytorvien varustaminen sähkölämmityskaapelein. 2009 Merikadun puoleisen rakennuksen ikkunoiden maalaus sekä vesikaton lapetikkaiden ja kattosiltojen asennus. 2007 Piha-alueen uudistamistyöt. Varastorakennukset, vanhojen (2 kpl) varastorakennusten korvaaminen uudella (1 kpl) piharakennuksella. Sisäpihan kansirakenteen uusiminen. 2006 Merikadun puoleisen julkisivun rappaus ja maalaus. Talonmiehen asunnon kunnostus. 2004 Merikadun puoleisen terassipihan ja muurin korjaus. C-portaan maalaus. 2003 Lämmönjakolaitteiden uusiminen. 2001 Laivanvarustajankadun puoleisen rakennuksen vesikaton uusiminen. Tuuletusparvekkeiden peruskorjaus. 1999 Vesikaton uusiminen B-vesikaton osalta. Vesikaton kunnostus. D-portaan maalaus. Merikadun puoleisten ikkunoiden takuukorjaukset. 1998 Laivanvarustajakadun pihanpuoleisten ikkunoiden kunnostusmaalaus. Merikadun puoleisen julkisivun ja parvekkeiden korjaus. 1993 Merikadun puoleisten ikkunoiden uusiminen. Kaasuverkoston kunnostus maakaasun käyttöön soveltuvaksi. 1992 Pohjaviemärit. A-, B-, E- ja F-portaiden maalaus. Pihan vesieristyksen ja asfaltoinnin uusiminen. 1990 Sisäpihan puoleisten seinien paikkarappaus ja maalaus. 1986 Katon kunnostus. 1985 Sähkönousut. 1966 Putkisto.
Tiedossa olevat korjaukset
14.3.2016 hallitus käsitellyt kunnossapitotarveselvityksen: 2016 Selvitetään julkisivujen kuntotutkimuksessa korjaustarve. 2016-2017 Katujulkisivujen kunnostus. Huoneistojen märkätilojen peruskorjaus LVIS-hankkeen yhteydessä. Vesi- ja viemärijärjestelmän uusiminen; ns. perinteinen LVIS-peruskorjaus. Hormiston kunnostus LVIS-peruskorjauksen yhteydessä. Sähkö- ja tietojärjestelmän nousujen/verkon uusiminen LVIS-peruskorjauksen yhteydessä. 2016-2018 Parvekkeiden kunnostusta. 2017-2018 Vesi- ja viemärijärjestelmän uusimien, ns. perinteinen LVIS-peruskorjaus. A- ja B-portaiden hissit LVIS-saneerauksen jälkeen. C-, D-, E- ja F-portaiden hissien kuntoarvio LVIS-saneerauksen jälkeen.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset
Katso kohta lisätietoa taloyhtiöstä. Taloyhtiön ullakkorakennusoikeuden myynti kattaa putkiremontin kustannukset tämän hetken tiedon mukaan kokonaan tai ainakin lähes kokonaan.
Lunastusoikeus
Lunastusoikeus yhtiöllä 1 viikko, lunastusoikeus osakkailla 20 päivää
Muuta
Taloyhtiö on tehnyt yllakkorakentamisen esisopimuksen Aarni Kiinteistöt (Helsingin Projektikehitys Oy:n) kanssa ullakkorakentamisen rakenusoikeuden myymisestä. Rakennusluvan saamisen jälkeen yhitö pitää ylimääräisen yhtiökokouksen suunnatusta osakeannista, jolla ullakon rakennusoikeus myydään em. taholle merkintähintaan 5.947.5000 e, joka sisältää osakepääoman korotuksen ja ylikurssin. Varsinainen yhtiökokous pidettiin 9.6.2016, jossa päätettiin: 1. Vahvistaa tuloslaskelma, joka osoittaa tappiota -9.866,57 ja tase, joka osoittaa vastattavaa 536.596,59 e. 2. Kirjata tilikauden tulos -9.866,57 e voitto-/tappiotilille ja että osinkoa ei makseta. 3. Myöntää vastuuvapaus hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle tilikaudelle 2015. 4. Hallitukselle myönnettiin valtuus tarvittaessa periä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin, että hanke toteutetaan haetussa rakennusluvan mukaisessa laajuudessa sisältäen seuraavaa: 1. LVIS-saneerauksne, yhtiön saunatilan peruskorjauksen. 2. Talonmiehen asunnon kylpyhuoneen laajennuksen ja kunnostuksen. Päätettiin A- ja B-portaan hissien uusimisesta, A- ja B-rapun portaiden jatkamisesta kellariin ja ullakolle sekä irtaimistovarastojen rakentamisesta kellariin, jos ullakon rakennusoikeuden myynti toteutuu. Päätettiin C-, D-, E-, ja F-portaiden hissien peruskorjauksesta, jos ullakon rakennusoikeuden myynti toteutuu. Ullakon rakennusoikeuden myynnistä päätetään, kun rakennuslupa on saatu. Päätettiin valita urakoitsijaksi Peab Oy. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuutus enintään 6.200.000 euron suuruisen hoitolainan nostoon. Hallitukselle myönnettiin valtuutus hakea lainaa varten tarvittavat kiinnitykset ja pantata ne luoton vakuudeksi. Vastikkeen suuruus päätetään myöhemmässä yhtiökokouksessa, kun hankkeen kokonaiskustannukset lainaosuuksineen ovat tiedossa urakan taloudellisen loppuselvityksen jälkeen. Laina-aika on 10 vuotta. Ylimääräinen yhtiökokous 16.3.2016: Päätettiin valtuuttaa hallitus hakemaan rakennuslupaa ullakkorakentamisen toteuttamiseksi sekä valmistelemaan uusmerkintäantia koskevat asiakirjat ml. merkintäsopimus sekä osakkeiden merkintää ja rakentamista koskeva esisopimus siten, että se sisältää suunnitelman A- ja B-portaan hissien ja portaiden jatkamisesta kellariin ja ullakolle. Päätettiin valtuuttaa hallitus jatkamaan neuvotteluita Aarni Kiinteistön kanssa sekä neuvottelemaan rakennusvalvontaviraston kanssa tarvittavista kompensaatioista ja tuomaan esityksen rakennusoikeuden myynnistä rakennusluvan myöntämisen jälkeiseen yhtiökokoukseen. Yhtiökokous 12.1.2016: Päätettiin yksimielisesti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että kaikki märkätilat uusitaan, käyttövesiputket ja kaikki viemärit uusitaan sekä sähköt uusitaan nousujen ja mittarointien osalta. Antenniverkko uusitaan ja rakennetaan uusi tietoliikenneverkko. Talossa ei ole tehty asbestikartoitusta.

Liikenneyhteydet ja palvelut

Koulut
Tehtaankadun ala-aste (n. 0,4 km)
Päiväkoti
Alueella (n. 0,5 km)
Liikenneyhteydet
Bussit, raitiovaunut (n. 0,4 km)
Ruokakaupat
K-market Pietari (n. 0,2 km)

Katso myös nämä »

Ihmiset, jotka katsoivat samoja asuntoja kuin sinä katsoivat myös näitä »