Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Sijoitusasunnot

Kielitaito

englanti

Ossian on asuntokaupan pitkän linjan ammattilainen Taka-Töölöstä. Vuosikymmenten kokemusten ja tuhansien asiakaskohtaamisten myötä, Ossian tuntee ja pystyy jopa ennakoimaan Töölö - Meilahti alueen asuntomarkkinat. Kodinvaihto kantakaupungissa kannattaa tehdä oikein ja ammattilaisen apua ei voi liikaa korostaa. Satojen asuntokauppojen myötä Ossianilla on vahva suosittelijakunta, jotka yhä uudelleen kääntyvät hänen puoleen asuntoasioissa. Ossianin ammattitaito ja tinkimätön asenne tuottavat teille turvallisen kodinvaihdon. Ossianin tavoite on aina paras mahdollinen markkinahinta myyjälle. Tyytyväiset ja onnelliset asiakkaat takaavat työn jatkuvuuden. Tekemällä oppii ... ja kun rakastaa työtään, niin se näkyy asunnon ostajien ja myyjien suositusten runsaassa määrässä. 100% rehellisyys ja pilkettä silmäkulmassa on Ossianin tapa tehdä töitä. Kutsu Ossian Kotikäynnille tekemään räätälöity millimetrin tarkka myyntisuunnitelma. Asuntosi myynti Ossianin avulla saattaa olla elämäsi parhaita investointeja. Mikäli harkitset kodinvaihtoa, ole hyvissä ajoin yhteydessä Ossianiin. Se kannattaa varmasti!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Super Ossian! Ylitti asunnon hintakäsityksemme kirkkaasti ja täytti kaikki hankalatkin toiveemme! K I I T O S

Asunnon myyjä

Ostimme vuonna 2009 ullakkoasuntomme Ossianilta. Ostajina Ossian selvitti meille nopeasti meitä askarruttaneet kysymykset ja piti meidät ajan tasalla tarjouskaupan tilanteesta. Nyt 2018, kun päätimme myydä rakkaan asuntomme, positiiviset kokemuksemme aiemmin vaikuttivat kovasti välittäjän valintaamme. Halusimme välittäjän, joka hakee myyjälle parhaan mahdollisen hinnan, mutta samalla myös varmistaa, että ostajat saavat erinomainen ostokokemuksen. Emme pettyneet. Ossianin ammattitaito välittyi meille monella eri tavalla. Hän oli meihin erittäin aktiivisesti yhteydessä. Hän onnistui arvioinnissa hyvin ja saimme asunnostamme parhaan hinnan, mikä markkinoilta oli mahdollista saada. Suosittelemme Ossiania välittäjänä. Olit sitten myyjänä tai ostajana, saat aina todella hyvää palvelua.

Asunnon myyjä

Loistavaa, tehokasta työtä!

Asunnon ostaja

Hyvä kokemus välittäjästä sekä asunnon ostajana että myyjänä. Välittäjä toimi aktiivisesti, mutta ei tuputtavasti eikä tunkeilevasti. Oman asunnon myynti eteni kauppoihin erittäin nopeasti. Näyttöön valmistauduttiin hyvin markkinoimalla sitä potentiaalisille asiakkaille, eikä jääty odottamaan josko joku sattuisi osumaan paikalle.

Asunnon myyjä

Välittäjällä energinen ja tarmokas ote työhönsä. Erittäin tyytyväisiä olimme siihen, että yhteydenpito toimi ja tiesimme aina missä mennään. Oli kiva kun raportti käyneistä asiakkaista tuli välittömästi näytön jälkeen. Ossian paneutui huolella asunnon kuvaamiseen ja kuvat olivatkin kauniit.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Ossian Johansson
Ossian Johansson, Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö