kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Sari Heinonenkiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Sari Heinonen

100% asiakkaista suosittelee

Sari Heinonen

kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi

sari.heinonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 5564120Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Kuolinpesät, Perheasunnot

Edessäsi on varmasti yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä, kun mietit oman kodin myyntiä tai haaveissa uuden kodin osto. Ota minut mukaasi jo alku vaiheessa, niin voit olla varma hyvästä lopputuloksesta. Lupaan paneutua asunnonvaihtoasioihisi yksilöllisesti vuosien aikana kertyneellä ammattitaidolla sekä kunnianhimoisella ja periksi antamattomalla asenteellani. Olen itse toisen polven ammattilainen, alalta jo reilu 30 vuoden kokemus välitysalan eri tehtävistä. Työstä on muodostunut jo elämäntapa. Vapaa aikani vietän mieluusti perheeni parissa ja intohimoni on matkustus ja mieluusti aina jonnekin uuteen paikkaan. Haaveena on käydä kerran vuodessa paikassa, jossa en ennen ole käynyt. On ilo kuulua aktiiviseen huipputiimiin ja olla mukana päivittäin auttamassa asiakkaita heitä elämän tärkeimmässä päätöksessä. Soita vaikka heti ja kutsu minut kotikäynnille – siitä se lähtee!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta! Välittäjä oli nopeasti tavoitettavissa ja hoiti myyntiä varmoin ottein. Emme voisi olla tyytyväisempiä!

Asunnon myyjä

Erinomainen kokemus. Asun ulkomailla ja asunnon myynti onnistui siita huolimatta hyvin.

Asunnon ostaja

Sari oli 10+++++! Aion suositella häntä ehdottomasti eteenpäin. Välittäjässä on tärkeää rehellisyys ja luotettavuus ja Sari oli ehdottomasti sellainen! :)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Sari Heinonen
Sari Heinonen, Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi