yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, MuM Antti Haatajayrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, MuM Antti Haataja

100% asiakkaista suosittelee

Antti Haataja

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, MuM

Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi

antti.haataja@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 556 0660Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

64

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 64 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen aktiivinen, asiantunteva ja tuloksellinen kiinteistönvälittäjä. Ahkeruus, rehellisyys ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat työni peruspilareita. Pääasialliset toimialueeni ovat Espoo, Helsinki ja Kauniainen. Toimin yrittäjänä ja kiinteistönvälittäjänä Tapiolan, Lauttasaaren, Munkkiniemen, Etelä-Haagan, Alppila-Vallilan, Herttoniemi-Laajasalon ja Viikin Kiinteistömaailma-yksiköissä. Lienee sanomattakin selvää, että yhtenä yrityksemme omistajana asiakkaiden tyytyväisyys palveluumme ja työmme tuloksiin on tärkein tavoitteeni. Lupaan tehdä yhdessä henkilökuntamme kanssa kaikkeni tämän päämäärän eteen. Työmme ja tuloksiemme tasoa kuvaa parhaiten se, että olemme voittaneet Kiinteistömaailman valtakunnallisen Vuoden ketjuyritys -palkinnon nyt jo neljänä vuotena peräkkäin (2020, 2021, 2022 ja 2023). Tunnustus perustuu vuoden aikana tehtyjen asuntokauppojen lukumäärän lisäksi vahvasti myös asiakastyytyväisyyteen. Lämpimästi tervetuloa mukaan tyytyväisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon! Olen henkilökohtaisesti saavuttanut urallani monia Kiinteistömaailman valtakunnallisia huippumyyjäpalkintoja ja kunniamainintoja. Olen muun muassa ollut useana vuotena myyntituotoissa mitattuna koko Kiinteistömaailma-ketjun menestynein välittäjä Suomessa. Kiitos, että haluat tutustua välittäjäprofiiliini. Kutsumalla minut maksuttomalle kotikäynnille pääset keskustelemaan asuntosi ajankohtaisesta markkinatilanteesta sekä saat taatusti kilpailukykyisen palvelutarjouksen myyntisuunnitelmiesi toteuttamiseksi. Välittävin terveisin, Antti Haataja

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Antti on ammattimaisin välittäjä, jonka kanssa olen asioinut. Asiakaskokemus on erinomaisella tasolla, sillä Antti selvittää ja pyrkii auttamaan ja ratkomaan asiakkaan tarpeet aina nopeasti. Hän on erittäin ammattitaitoinen hinnoittelija ja luotettava kaikessa. Aktiivinen ja oma-aloitteinen, hakee aktiivisesti kauppaa ja oikeita ostajia. Suosittelen lämpimästi.

Asunnon myyjä

Huippupalvelua! Nopeaa ja tehokasta, parempaa ei voi toivoa! Kiitos Antti Haataja!

Asunnon myyjä

Oon ollut niin tyytyväinen että vaihdoin välittäjää Sinuun, kiitos vielä todella paljon kaikesta!

Asunnon myyjä

Antti on paras välittäjä, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä. Kommunikointi selkeää ja ajantasaista, asiakkaan kuunteleminen ja ymmärtäminen aivan omaa luokkaansa. Kaiken tämän lisäksi Antti tuntui olevan rehellinen ja suoraselkäinen. Arvostan näitä piirteitä todella paljon.

Asunnon myyjä

Mukava, helposti lähestyttävä, aktiivinen ja asiantunteva välittäjä. Mielellämme valitsemme hänet uudestaan ja suosittelemme kavereillemme.

Asunnon myyjä

Oikein miellyttävä ja positiivinen välittäjä.

Asunnon myyjä

Tapaus oli aika kiireellinen joten yllätyin, kuinka helposti asiat hoituivat.

Asunnon myyjä

Antti Haataja oli superammattilainen. Parhain kaikista meidän kanssa toimineista välittäjistä.

Asunnon myyjä

Antti on ihanan positiivinen, kohtelias ja ammattitaitoinen välittäjä.

Asunnon ostaja

Näin jälkikäteen toivoisin, että tämä välittäjä olisi löytänyt minut netistä, kun laitoin itse ilmoituksen myytävästä asunnosta.

Asunnon ostaja

Antti on aivan ehdottomasti paras ja miellyttävin kiinteistönvälittäjä, jonka kanssa olen ollut tekemisissä.

Asunnon ostaja

Ei olla koskaan törmätty noin hyvään välittäjään!

Asunnon ostaja

Kiitos vielä näytöstä joka oli todella joustavasti järjestetty ja upeasti esitetty. Oli tosi kiva kun kerroit rehellisesti kaikki pienetkin viat, se on todella harvinaista. Arvostimme myös paljon positiivisuuttasi ja reipasta otettasi. Tiedämme ketä suositella kun tarvitsemme tai ystävämme tarvitsevat välittäjää :)

Asunnon ostaja

Antti Haataja hoiti sekä ystävällisesti että asiantuntevasti koko myyntiprojektin. Kiitos Antti ja hyvää joulua.

Asunnon myyjä

Antti on todella ammattitaitoinen, ystävällinen ja positiivinen välittäjä. Hän tekee kaikkensa asiakkaansa eteen. Jos kaipaat asuntokauppoihin dynaamisuutta, aktiivisuutta ja tehokkuutta, Antti on välittäjäsi. Meidän asunto myytiin alta aikayksikön jopa pienellä tarjouskilvalla! Antti oli helposti tavoitettavissa ja aina valmiina palvelemaan. Antti hoitaa samalla intensiteetillä ja halukkuudellaan asiaasi, olit sitten suuri tai pieni asiakas; hänelle olet aina se tärkein ja paras asiakas. Suuret kiitokset ja lämmin suositus!

Asunnon myyjä

Ihanaa, että oman kämpän ilmoitus oli just niin laadukas kun vaan olla ja voi. Kuvat, tekstit, video ja kaikki :-)

Asunnon myyjä

Kuvat olivat todella hienot ja kutsuvat. Ilmoitus oli kokonaisuudessaan upea. Kiitos!

Asunnon ostaja

Kiitokset vielä erittäin ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta. Henkilökohtaisen perusteellisen esittelyn pohjalta ja eilisen illan aamutunneille venyneiden keskustelujen perusteella päätimme, että tämä on meidän kotimme.

Asunnon myyjä

Paras mahdollinen kokemus ja lopputulos asuntokaupoilla - Anttia on helppo suositella välittäjäksi. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Välittäjän olemus, viestintä ja myyntistrategia loppuun asti viimeisteltyjä. Myyntiprosessi nopea ja vaivaton.

Asunnon ostaja

Kävi tarjousneuvotteluissa miten kävi, täytyy pistää sinun yhteystiedot ylös. Tähän mennessä ehdottomasti paras välittäjä kehen olemme törmänneet :-)

Asunnon myyjä

Asuntoni myynti sujui yli odotusten Antti Haatajan toimiessa välittäjänä. Antti on asiantunteva, luotettava, sympaattinen ja upeasti asiakkaansa huomioiva. Huipputyyppi työssään! Kiitettävän työtuloksensa ansiosta hän pystyy tarjoamaan asiakkaille parasta. Asuntoni esiteltiin tyylikkäästi ja sain siitä hyvän hinnan. Kaikki tapahtui varmalla otteella ja tosi nopeasti kaupan toteutumiseen asti. Suosittelen vahvasti häntä välittäjäksi jokaiselle asuntoaan myyvälle! Kiitos Antti!

Asunnon ostaja

I have been meeting quite many agents these days and you are truly the most professional one :-) Well done! I would be mostly delight to recommend you to my friends who have interest to buy a house in the future.

Asunnon myyjä

Asunnonvälitys meni helpommin kuin osasin odottaakaan, kiitos oikein paljon!

Asunnon ostaja

Jos joskus myyn jotain, otan kyllä sinut välittäjäkseni!

Asunnon myyjä

Hei Antti! Olen kyllä erittäin kiitollinen siitä työstä, jota olet tehnyt meille asuntojen välitystoiminnassa. Oli hienoa ja todella mukavaa olla tekemisessä kanssasi myyntitoiminnassa. Kaikki sujui hyvin. Suurkiitos!

Asunnon ostaja

Suuri kiitos sinulle! Vahvuuksistanne korostuu kaupankäynnin avoimuuus ja rehellisyys. On ollut helppoa ja mielekästä asioida kanssanne, sillä kokemus ollut myös erilainen viimeisen parin vuoden aikana.

Asunnon myyjä

Antti vakuutti ammattitaidollaan. Monta välittäjää läpikäyneenä olimme iloisia, että Antin kanssa saimme vihdoin tuloksia aikaan. Antti on luotettava, ripeä ja lunastaa lupauksensa. Kaikki asiat hoidettiin todella huolellisesti ja laadukkaasti. Ehdottomasti suosittelemme hänen tehokasta, asiantuntevaa ja ystävällistä palveluaan. Seuraavalla kerralla ei tarvitse välittäjää etsiä. Kiitos Antti!

Asunnon myyjä

Kiitos vielä kaikesta avusta ja tuesta mitä annoit asunnonvaihtoprojektin aikana. Tapasimme keväällä useita välittäjiä ja sinä olit ehdottomasti paras ja ammattitaitoisin ja ehdottomasti omistautunein välittäjä. Suosittelemme sinua kaikille ystävillemme ja tutuille ketkä tulevaisuudessa tarvitsevat välitysapua. ☺️ Oikein mukavaa kevättä ja palataan 10 vuoden päästä, kun taas vaihdamme asuntoa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, MuM Antti Haataja
Antti Haataja, Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi