Kielitaito

suomi, englanti

Hei! Palvelen sinua kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa ja tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas. Toimin unelma-ammatissani ja haluan tehdä parhaani, jotta kodinvaihto, -myynti tai -hankinta olisi sinulle ja perheellesi mahdollisimman helppoa, kannattavaa ja turvallista. Kokemusta ja näkemystä asuntoasioihin on kertynyt asuntojen myynnin lisäksi rakennus- ja remontointitöistä. Pitkään futista pelanneena arvostan ammattitaitoisen tiimimme yhteistyötä, joka varmistaa aina parhaan lopputuloksen asiakkaan hyväksi. Tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille ja keskustelemaan toiveistanne. Ota rohkeasti yhteyttä! Olen täällä sinua varten.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Asiat toimivat juuri niin, kuin oli sovittu. Välittäjä oli ahkerasti yhteydessä ja oli aina hyvin positiivinen ja tuntui siltä, että hänelle oli hyvin tärkeää saada asunto kaupaksi meidän asettamilla tavoitteilla.

Asunnon ostaja

Perusprosessi sujui mukavasti ja kaupat syntyivät kivuttomasti. Dokumentit ja viestintä toimi hyvin ja asiat eivät jääneet roikkumaan. Jari hoiti asiat mallikkaasti.

Asunnon myyjä

Kaikki meni mainiosti, käynti oli onnistunut. Tavoitteena ehdottomasti parhaan mahdollisen hinnan saaminen ja uskon, että välittäjä pyrkii siihen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Jari Valtonen
Jari Valtonen, Kiinteistömaailma Helsinki Malmi-Tapaninvainio