Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Soile VarpunenKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Soile Varpunen

94% asiakkaista suosittelee

Soile Varpunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

soile.varpunen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 3231773Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Soile Varpunen
Katso esittelyni

Kielitaito

Suomi

Myydyt kohteet

17

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 17 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen Kiinteistömaailman innokas, innovatiivinen ja innostava kiinteistönvälittäjä. Kahdenkymmenen vuoden yrittäjätausta myynti- ja asiakaspalvelualalta on vahva pohja tehdä tätä työtä. Eläydyn täydellä sydämellä. Tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat! Voit olla minuun yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla, tekstarilla, tai vaikka Facebookin kautta, kun tarvitset kotiasioissa apua, autan enemmän kuin mielelläni.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Soile on ammattitaitoinen ja luotettava. Tuntui, että hän aidosti välitti eikä vaan välittänyt :) Leipaisi meille myös maailman parhaat muffinsit ;)

Asunnon myyjä

Asunnon myynnissä on mielestäni tärkeää, että kemiat kohtaavat, että asunnonvälittäjä on positiivinen persoona, joka todella näkee kodin ja kaiken sen potentiaalin ja osaa ilmaista sen ostajaehdokkaille. Hän myös pitää sekä myyjän että ostajaehdokkaat ajan tasalla. Tämä kaikki toteutui.

Asunnon ostaja

Asunnonvälittäjä toimi koko asunnonostoprosessin ajan hyvin ammattimaisesti ja tehokkaasti. Vaikka aikataulu oli välillä hyvinkin tiukka, hän hoiti käytännönjärjestelyt ja tiedonvälityksen aina ajallaan. Lisäksi hän jousti omissa aikatauluissaan hoitaakseen asunnon esittelyn ja kaupanteon asiakkaalle sopivimmalla tavalla.

Asunnon myyjä

Kaikki meni mielestäni hienosti. Ei tule mitään parannettavaa mieleen, koska yhteydenpito oli loistavaa.

Asunnon ostaja

Wow!!!! Soile!!!! Finally!!! Wow!! Thanks a million <3 We just read the message! We are super super happy!! :) and super thankful for your support. You have been the best!! <3

Asunnon myyjä

Soile teki mielestämme kaiken erinomaisesti huolimatta tästä poikkeuksellisesta ajasta, jota juuri elämme. Meitä mietitytti kovasti myös asunnon esittely videolla. Vaikka asiasta ei ollut sen kummemmin keskusteltu, videosta kävivät ytimekkäästi ja realistisesti ilmi juuri ne asiat, joista itse asiassa pidimme itsekin asunnossa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Soile Varpunen
Soile Varpunen, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari