yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV Satu-Maija Arvoyrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV Satu-Maija Arvo

100% asiakkaista suosittelee

Satu-Maija Arvo

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari

satu-maija.arvo@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358503099362Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Satu-Maija Arvo
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

44

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 44 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Palvelen asiakkaitani laadukkaasti, tavoitteellisesti ja suurella sydämellä - asiakkaitteni toiveet aina huomioon ottaen. Saan jatkuvasti positiivista palautetta iloisuudestani, ahkeruudestani ja sinnikkyydestäni. Mottoni on ”asenne ratkaisee” ja tämä näkyy kaikessa toiminnassani. Tehdään yhdessä tuloksellinen myynti- ja markkinointisuunnitelma Sinunkin asunnollesi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki sujui aivan erinomaisesti! Satu-Maija on todella rautainen ammattilainen ja mahtava, aurinkoinen persoona. Hän piti meidät aina ajan tasalla ja yhteydenpito oli mutkatonta.

Asunnon myyjä

Olen yllättynyt, ja pelkästään positiivisesti, kuinka mainiolla tavalla ja vaivattomasti kaikki järjestyi Satu-Maijan kanssa. Asuntoni meni kaupaksi nopeammin kuin uskalsin ehkä toivoakaan, ja lopputulos oli vähintäänkin toivotunlainen. Voin varauksetta suositella Satu-Maijaa, sekä koko Alppilan kiinteistömaailmaa ja sen henkilökuntaa. Kiitos.

Asunnon ostaja

Pätevä, tehokas ja aurinkoinen välittäjä. Hyvä yhteydenpito. Kaikki sujui nopeasti ja mallikkaasti. Suosittelen.

Asunnon myyjä

Vaikka emme ole vielä tehneet päätöstä välittäjän suhteen, haluaisin antaa positiivista palautetta Satu-Maija Arvosta. Hän oli meihin ihailtavan nopeasti yhteydessä puhelimitse ja teki kotikäynnillä tosi positiivisen vaikutuksen. Satu-Maija vaikutti todella ammattitaitoiselta ja oli luontevan oloinen, ei liian myyvä mutta kuitenkin vakuuttava. Vaikka emme valitsisi Kiinteistömaailmaa auttamaan asuntomme myynnissä, suosittelisin ehdottomasti Satu-Maijaa kenelle tahansa.

Asunnon ostaja

Satu-Maija on aivan huippuihana välittäjä, joka oli myös ostajan (siis minun) tukena hienolla tavalla. Hänestä välittyi luotettava, rehellinen ja asiantunteva ote alusta loppuun asti.

Asunnon ostaja

Sydämelliset kiitokset kaikesta avusta.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui aivan erinomaisesti! Satu-Maija on todella rautainen ammattilainen ja mahtava, aurinkoinen persoona. Hän piti meidät aina ajan tasalla ja yhteydenpito oli mutkatonta. Heti alusta alkaen tuli fiilis, että voimme luottaa 100-prosenttisesti siihen, että Satu-Maija hoitaa asuntomme myynnin parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjouskauppa myyntitapana yllätti myös erittäin positiivisesti, ja olemme iloisia, että Satu-Maija sai meidät ylipuhuttua kokeilemaan sitä.

Asunnon myyjä

Satu-Maijalla riitti energiaa ja hän hoiti koko prosessin mallikkaasti alusta loppuun! Hän ymmärsi mitä me halusimme välittäjästämme ja toteutti sen. Hänen kanssaan oli ilo olla tekemisessä ja jokaisessa tapaamisessa hän hoiti asiat hyvin hymysuin

Asunnon myyjä

Erinomaista asiakaslähtöistä palvelua. Positiivinen välittäjä jäi mieleemme jo useita kuukausia aiemmin eräällä näytöllä. Oman asuntomme myynti sujui sovitusti ja nopeasti sekä tiedotus oli aina ajankohtaista. Saimme myös neuvoja uuden asuntomme suhteen vaikka se ei ollutkaan kiinteistömaailman listalla. Erinomaista palvelua jota tulemme jatkossakin käyttämään!

Asunnon ostaja

Välittäjä auttoi minut onnistuneeseen ensiasunnon hankintaan. Hän ymmärsi tarpeeni hyvin ja esitteli ja kertoi minulle asunnoista jotka oikeasti myös kiinnostivat minua. Hän vastasi viesteihin erittäin nopeasti ja oloni oli koko prosessin ajan hyvin informoitu ja luottavainen siihen että asiaani hoidetaan hyvin minun intressini mielessä pitäen. Kiitos.

Asunnon myyjä

Koko projektin ajan oli hyvin luottavainen olo, vaikka ensimmäistä kertaa olin myyjän roolissa. Kaikki sujui hyvin ja vaivattomasti. Uuden asunnon ostossa auttaminen teki suuren vaikutuksen! Palataan seuraavan projektin myötä asiaan ;)

Asunnon myyjä

Satu-Maija oli ystävällinen, kommunkoi hyvin, erittäin yhteistyöhaluinen ja raudanluja ammattilainen. Nyt jo useita viikkoja jälkeenpäin olen edelleen hämmentynyt kuinka hyvin ja helposti kaikki sujui. Kolmessa viikossa ensimmäisestä puhelusta oli myyty kämppä yli tavoitesumman. Markkinoinnin aloittamisesta tarjouksen hyväksymiseen meni vain 4 päivää! Olen joskus seurannut TV:stä MIllion Dollar Listing NYC nimistä sarjaa ja ajattellut että olisipa Suomessa myös noin hyviä meklareita. Muutaman asuntokaupan tehneenä olen ollut pettynyt saamaani palveluun olin sitten myyjä tai ostaja. Tällä kertaa sain juuri haaveilemani tähtimeklarini ja juuri oikeaan tilanteeseen. En usko, että välittäjäni olisi voinut tehdä mitään paremmin. Satu-Maija Arvo ylitti kaikki odotukseni!

Asunnon myyjä

Asiakkaan kohtaaminen, mikä on varmasti tässäkin työssä yksi tärkeimmistä asioista. Satu-Maija oli mukava ja kuunteli hyvin toiveitani. Hän piti minut koko ajan ajan tasalla uusista tarjouksista ja hoiti kaikki asiat sovitussa aikataulussa. Oli sellainen olo, että voi luottaa välittäjään.

Asunnon myyjä

Kotikäynti oli meille erittäin hyödyllinen saamamme tiedon ja avun vuoksi. Satu-Maija oli tapansa mukaan erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja osaava välittäjä ja saimme häneltä paljon tietoa ja tukea asuntoasiaamme. Tulemme ehdottomasti olemaan häneen ja Kiinteistömaailmaan yhteydessä jatkossakin!

Asunnon ostaja

Olisipa kaikki välittäjänne yhtä hyviä kuin Satu-Maija!

Asunnon myyjä

Ystävällinen ote, täsmällisyys ja sovitun pitäminen. Asiantunteva välittäjä!

Asunnon ostaja

Satu-Maija on rautainen ammattilainen. Hän huomioi asiakkaan toiveet erittäin hyvin.

Asunnon myyjä

Nopea toiminta oli meille ensiarvoisen tärkeää ja se toive täyttyi, kiitos!

Asunnon myyjä

Olin viimeksi tehnyt asuntokaupat ja muuttanut yli 30 vuotta sitten. Nyt hieman stressasin, mutta Satu-Maijan ystävällisellä ja ammattimaisella otteella kaikki meni helposti ja reilusti yli odotusten. Olen erittäin tyytyväinen KM ja Satu-Maijaan.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV Satu-Maija Arvo
Satu-Maija Arvo, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari