Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti, saksa

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Thank you so much for your amazingly efficient (effective!) selling strategy! It´s rare to find someone who can deliver MORE than expected -especially when the bar was already set impossibly high! We will continue to prais you to anyone who listens (even if they arent trying to sell their apartment :)

Asunnon ostaja

Olen asunnonvälittäjiä käyttänyt elämässäni lukuisia kertoja, mutta tällä kertaa tuli kyllä maailman parasta palvelua, niin että yllätyin itsekin. Minä tarvitsin nopeasti uuden kodin. Esittelyt järjestyivät heti, välittäjä kuunteli ja neuvoi, kävi illalla myöhään näyttämässä asuntoa vielä kerran, hoiti hintaneuvottelut hienosti ja selvitteli vielä erityiskysymyksiä. Kaiken älykkäällä, viehättävällä tavallaan. Kaiken kaikkiaan loistavaa.

Asunnon ostaja

Kirsi oli erittäin ammattitaitoinen, välittävä ja luotettava välittäjä. On hyvin paljon hänen ansiotaan, että saimme ensiasuntomme ostettua jo ensimmäisellä tekemällämme tarjouksella. Suosittelemme Kirsiä lämpimästi, ja tulemme ehdottomasti myös jatkossa turvautumaan häneen sekä asunnon oston että myynnin suhteen.

Asunnon myyjä

Mutkaton, saumaton ja sopivan epämuodollinen (välitön) yhteistyö tuotti toivotun lopputuloksen sekä ostaessa että myydessä ja vieläpä harvinaisen lyhyillä myyntiajoilla.

Asunnon myyjä

Toiminta oli ammattitaitoinen, luotettava ja energinen. Pidettiin kiinni aikatauluista ja lupauksista. Prosessi kokonaisuudessaan oli erittäin onnistunut - suosittelen mielelläni! Kirsi oli oikein ammattitaitoinen ja ennnen kaikkea mukava sekä osaava välittäjä. Hehkui positiivista energiaa :). Kiitos. Myös pankin ja kiinteistömaailman yhteistyö sujui oikein hyvin.

Asunnon myyjä

Kirsi on ehdottomasti huippu. Koko myyntiprosessi alusta loppuun toimi loistavasti. Kirsi on oikea myyntinaattori :-) Hän on aina valmis kuuntelemaan asiakasta. Kirsi on iloinen, positiivinen ja asiallinen, häneen on helppo luottaa. Kiitos Kirsi!

Asunnon ostaja

Hyvää asiakaspalvelua. Kirsi toimi hyvin ammattimaisesti nimenomaan välittäjänä. Hän edusti sekä myyjää, että ostajaa ja oli puolueeton. Kävimme noin kymmenessä asuntonäytössä ennen kauppaa ja välittäjiä oli hyvinkin laidasta laitaan. Kirsi oli näistä välittäjistä ehdottomasti paras.

Asunnon ostaja

Asiat hoituivat erittäin hyvin ja mutkattomasti. Sain myös ylimääräistä apua papereiden ja osakekirjojen kanssa!

Asunnon ostaja

Palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä, kiitos!

Asunnon ostaja

Kirsi oli koko asunnonostoprosessin aikana kuin paras ystäväni. Markkinoinnin opettajana en voisi toivoa parempaa palvelua ja asiakaslähtöisyyttä.

Asunnon myyjä

Olin erittäin tyytyväinen Kirsin tapaan hoitaa asuntoni myynti. Tiesin, että hänen ammattitaitoonsa voi luottaa sen kokemuksen perusteella, jonka saimme aikaisemmasta myyntitoimeksiannosta. Kiitos myös kauniista kuvista - vanhasta kodista jää hyvät muistot!

Asunnon ostaja

En osaa esittää parannusehdotuksia. Hän on välittäjien aatelia! Kirsi hoiti asiaa todella aktiivisesti ja tarmokkaasti. Hänet sai aina nopeasti kiinni ja hän vastasi/hankki vastaukset lisäkysymyksiimme ripeästi. Erityiskiitokset Kirsille kyvystä kuunnella asiakkaita ja heidän toiveitaan.

Asunnon myyjä

Kirsi Oras on erittäin ammattitaitoinen. Hänen kanssaan on helppo asioida. Hän on positiivinen ja kuitenkin realisti. On ilo tehdä yhteistyötä hänen kanssaan!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli luotettava, työhönsä sitoutunut ja osasi asiansa. Pidimme siitä, että asunto esiteltiin laadukkaalla videolla ja kuvamateriaalilla. Kaupat syntyivät nopeasti, yhtä ajatusvirhettä lukuunottamatta kaikki sujui mainioisti. (saimme eri käsityksen mikä on velaton myyntihinta eli tilillemme tuli vähemmän - ei onneksi maatakaatavaa vähemmän - rahaa kuin oletimme). Kiitos Kirsi Oras ja KM Lauttasaari.

Asunnon myyjä

Prosessi sujui niin nopeasti ja jouhevasti, että parannettavaa on hankala keksiä. Kaiken kaikkiaan Kirsi ja muu tiimi tekivät mielestämme erinomaisen työn.

Asunnon myyjä

Tämän esimerkillisen toimintatavan jakamisen sekä aktiivisen myyntityön monistaminen koko yrityksenne toimintatavaksi, niin olisi asuntokaupoilla asiakkaan hyvä olla:)

Asunnon myyjä

Kirsi Oraksen videoesiintyminen oli erityisen hyvää. Hän on sanavalmis, selkeä ja dynaaminen sekä ennakkomielikuvissa että käytännössä Tekee mitä lupaa, mistä erityisesti pidimme.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

LKV Kirsi Oras
Kirsi Oras, Kiinteistömaailma Helsinki Lauttasaari