Sähköinen asunnonvaihto on nykyaikaa

Kruununhaan Kiinteistömaailman kautta, asunnon osto tai myynti onnistuu tarvittaessa vaikka kotisohvalla istuen!

Kauttamme myynnissä oleviin asuntoihin voi tutustua kattavasti verkkopalvelussamme www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-kruununhaka. Valokuvien ja pohjakuvan lisäksi, lähes jokaisesta asunnosta on nähtävissä kattava ja laadukas videoesittely, jonka avulla sekö asunnon ominaisuuksien että sen sijainnin havainnointi on helppoa. Välittäjältä voi pyytää lisätietoja sähköisesti tai puhelimitse, ja välittäjä toimittaa asunnon myyntiesitteen sekä muut dokumentit sähköisesti. Kohteisiin voi sopia yksityisen esittelyn, tai vaikkapa tarvittaessa etäesittelyn hyödyntämällä whatsapp- tai skype -ohjelmia.

Asunnon ostotarjous voidaan allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla paikasta riippumatta. Kaupanteossa suosimme sähköistä allekirjoitusta ja digikauppaa. Digikaupassa asunto-osakkeen kauppa on mahdollista tehdä ilman käyntiä pankkikonttorissa.

Perinteisen myyjän luona suoritettavan kotikäynnin lisäksi tarjoamme myyjälle mahdollisuuden kotikäynnin suorittamiseen etänä. Tällöin kotikäynti suoritetaan sähköisesti esimerkiksi whatsapp- tai skype -ohjelmia hyödyntämällä.
Myös kodin myyntitoimeksianto voidaan allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla paikasta ja ajasta riippumatta.


Kauttamme asunnon ostaminen tai myyminen onnistuu parhaassa tapauksessa siis täysin sähköisesti!

 

Kysy meiltä lisää Kiinteistömaailman sähköisistä palveluista!

Kiinteistömaailma Kruununhaka (KK-Neliöt Oy)
P. 050 300 9985
sp. kruununhaka@kiinteistomaailma.fi

19.03.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Ota yhteyttä, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.