Kymmenen hengen tiimillä hoidetaan suuri osa Kruununhaan ja Katajanokan kodinvaihdosta!

Kiinteistömaailma Kruununhaka (KK-Neliöt Oy) on yli 30-vuotta vanha perheyritys. Asiakastyytyväisyys, ammattitaito ja toiminnan laadukkuus ovat olleet yrityksen kulmakiviä jo perustamisvuodesta 1976 lähtien. Alusta alkaen on ollut selvää, että voimakkaasti kehittyvällä kiinteistönvälitysalalla menestyäkseen yrityksen jatkuva kehittäminen on menestyksen salaisuus ja asiakaslähtöinen toiminta-asenne tärkein voimavara. Tämä näkemys ohjaa toimintaa kautta linjan.

Kotialueemme Kruununhaan ja Katajanokan asiakkaita olemme palvelleet nykyisessä osoitteessa pian 20 vuotta ja uskallamme väittää tuntevamme kotikaupunginosamme asuntomarkkinoiden erityspiirteet ja asunto-osakeyhtiöt paremmin kuin kukaan muu. Laadukkaan markkinoinnin, ammattitaitoisten ja fiksujen kiinteistönvälittäjien lisäksi vuosien varrella syntynyt ns. hiljainen tieto on isossa osassa onnistuneessa asunnonvaihdossa.


Kiinteistönvälitysalan keskusliiton ylläpitämän hintaseuranta.fi-palvelusta sekä Kiinteistömaailman markkina- ja kilpailijaseuranta -työkaluista muodostetun datan mukaan, Kiinteistömaailman markkinaosuus Kruununhaassa on yli 30 %. Isojen, yli 700 000 euroa maksavien kohteiden osalta yli 50 %. Katajanokalla vastaavat luvut ovat 44 % ja 59 % *. Kruununhaan myymälän kymmenen hengen tiimillä tehdään siis valtaosa alueen asuntokaupoista.


Meillä kiinteistönvälittäjä on henkilökohtainen asiantuntijasi, luotettusi ja ”varallisuudenhoitajasi”, joka tuntee asuntokaupanjuridiikan ja toimivan asuntomarkkinoinnin salaisuudet.


Kodinvaihdossa ovat aina pelissä myös tunteet. Työnsä sisäistänyt välittäjä ei unohda myöskään lämminhenkistä emotionaalisuutta asiakaskohtaamisissaan.
Pyydä siis meidät kotikäynnille! Sen voit tehdä soittamalla numeroon 050 300 9985 tai meilaamalla osoitteeseen kruununhaka@kiinteistomaailma.fi


* vuosi 2019 ja ensimmäinen kvartaali 2020
Antti kainulainen
yrittäjä,
Kiinteistömaailma Kruununhaka
22.05.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.