Katso esittelyvideoni - Kari Saarinen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) sekä diplomi-insinööri, luonteeltani positiivinen, dynaaminen, analyyttinen, ratkaisuun pyrkivä ja ihmisten kanssa viihtyvä tiimipeluri, lisäksi kielitaitoinen. Vankka kokemukseni kodinvaihtoon liittyvissä asioissa sekä myös pitkä myynti-, markkinointi- ja yritysjohdollinen kokemukseni, joista yli 15 vuotta ulkomailla Aasiassa, Sveitsissä ja Kanadassa antavat hyvät edellytykset olla luotettava yhteistyökumppanisi oikean ratkaisun löytämiseksi haasteellisessakin kodinvaihtoprosessissa. Katajanokkalaisena tunnen Helsingin keskusta-alueen hyvin. Tervetuloa asiakkaakseni!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Karin kanssa oli todella miellyttävää asioida. Hän oli aktiivisesti minuun yhteydessä ja piti ajantasalla asunnon tilanteesta. Tuntuu että hän todella ajoi minun etujani läpi prosessin :) Erittäin rehti ja mukava välittäjä!

Asunnon ostaja

Suosittelen ehdottomasti Saarista tuttavilleni, hän on aivan loistava.

Asunnon myyjä

Erittäin nopea toiminta ja erinomainen kommunikointi. Myyjän, kuten varmasti myös ostajan, on tärkeää saada tietoa pienemmästäkin tiedonjyväsestä. Tässä Kari kyll toimi erinomaisesti: aina kun oli jotain uutta kerrottavaa, tieto tuli meille ensitilassa.

Asunnon ostaja

KIITOS !!

Asunnon myyjä

Kahdessa viikossa asuntomme myytiin. Toinen välittäjäfirma oli puuhastellut saman asian kanssa jo 5 kuukautta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Kari Saarinen
Kari Saarinen, Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka