Kiinteistömaailma Helsinki Kontula

Kontulankaari 1 A, E-porras, 2. krs, liiketila 20
00940 Helsinki
Puh (09) 2310 2050
kontula​@kiinteistomaailma.fi

Avoinna:
MAANANTAISIN klo 10-13, muina aikoina ajanvarauksella, puh. 09-2310 2050 tai kontula@kiinteistomaailma.fi. Tavoitat AINA 24/7 meidät numerosta 09-2310 2050.

Asuntorengas Oy | Y-tunnus: 2036816-0

yrittäjä, TJ, YKV, LKV, kaupanvahvistaja Katri Korhonen

Sinusta välitetään, Sinua kuunnellaan! Olemme Kiinteistömaailman asuntomyymälä, jonka toimintatapa keskittyy asiakkaaseen. Haluamme olla läheisin ja luotettavin kumppani asuntoasioissa. Teemme kaikkemme, jotta Sinä saat asiantuntevan palvelun ja merkittävän lisäarvon asuntoasioissa. Tunnemme Helsingin ja Vantaan, ehkäpä paremmin kuin omat taskumme. Olethan yhteydessä, sillä kauttamme tulet saamaan lisäarvoa ja lopputulokseen olet varmasti tyytyväinen. Rakastamme tehdä työtä hyvin, emme pelkää vaikeitakaan haasteita. Et tule pettymään - ota ihmeessä yhteyttä. Laitetaan yhdessä asuntoasiat kuntoon, oli sitten kyse ostosta, myynnistä tai vuokraukseen liittyvistä asioista. Myös konsultaatio ja arviot. Meillä on asuntomyymälä sekä Vantaalla ja Helsingissä. Tunnemme ja tiedämme mitä teemme. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Katri Korhonen
yrittäjä, TJ, YKV, LKV, kaupanvahvistaja

Tilaa Kotikäynti
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä