Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 86 16 969Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti, venäjä, ranska, ruotsi

Moikka, olen Erika. Elän ja hengitän koteja. Rakastan sitä, että ne ovat niin erilaisia ja jokaisella on oma tarinansa. Etsit sitten uutta kotia, haluat luopua nykyisestäsi tai laittaa pääomasi töihin sijoitusasuntoon, niin kuulisin mielelläni juuri sinun tarinasi. Urani asiakaskokemuksen kehittämisen ja myynnin parissa sekä tutkintoni Kauppakorkeakoulusta takaavat, että tarpeesi otetaan huomioon toimeksiannon jokaisessa vaiheessa. Kirjoitin graduni sisustussuunnitteluteknologioista ja miettisin mielelläni, voisimmeko hyödyntää niitä sinunkin kotisi osalta. Ole rohkeasti minuun yhteydessä tai tule käymään toimistollamme. Tunnistat minut räikeistä huulipunista ja kukkakuvioisista asuistani. Luodaan yhdessä uusia tarinoita ihanista kodeista! Feel free to contact me in English as well - I’d love to help you in all matters related to homes.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Erika erottautuu helposti muista välittäjistä intohimollaan ja välittämisellään. Hän on auttanut minua sekä ostamaan uutta että myös myymään vanhaa asuntoa.

Asunnon myyjä

Erikan kanssa työskentely on välitöntä - hän vastaa puhelimeen hetkessä ja jos mitään kysymyksiä tulee, hän vastaa niihin joko heti tai muutaman tunnin sisällä. Koska työskentely hänen kanssaan on näin nopeaa, tuntuu että olemme hänelle aidosti tärkeitä. Kuten hänkin sanoi, "pyrkimykseni on tehdä asunnon myynti teille mahdollisimman helpoksi" ja sen hän on toteuttanut.

Asunnon myyjä

Asiantuntijuus ja työmoraali näkyivät, kun Erika oli tehnyt kahden Kiinteistömaailman toimiston kanssa yhteistyöllä hänen näkemyksensä asunnon myynnistä ja siitä, miten lopulliseen hintaan on päästy. Tässä ei ollut mitään mututuntumaa tai hiha-analyysiä, vaan kovaa faktaa perustyen asunnon myyntivaltteihin ja markkinahinta-arvion.

Asunnon myyjä

Parasta Erikan kanssa työskentelyssä on läpinäkyvyys. En ole koskaan ollut kysymässä missä menemme asunnon myynnin kanssa, vaan Erika on kommunikoinut tiiviisti uusista askeleista asunnon myynnin kanssa ja kertonut kaiken, hyvän ja huonon, täysin läpinäkyvästi.

Asunnon ostaja

Välittäjän asiantuntemus, positiivisuus ja innostuneisuus loistivat hänestä. Upeaa työtä ja erinomaista asiakaspalvelua!

Asunnon ostaja

Erika on aivan huippu välittäjä. Huippuluokan henkilökohtaista asiakaspalvelua!

Asunnon ostaja

Kuten kirjoitin välittäjälle itselleenkin, olen onnekas, että hän osui kohdalleni välittäjänä; hän teki loistavaa työtä ja tuki minua koko kaupanteon läpi, tämä oli ensiarvoisen tärkeää minulle ensiasunnon ostajana, vähensi epävarmuutta ja toi turvallisuuden tunteen elämäni tähän asti isoimman taloudellisen päätöksen edessä.

Asunnon ostaja

Piditte minut koko prosessin ajan erittäin hyvin ajan tasalla ja käsittelitte minun ”henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti”, meidän erityistoiveemme huomioiden.

Asunnon ostaja

Tiesin koko ajan missä mennään, sain pyytämättä kaikki asiaan liittyvät dokumentit.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, LKV, LVV, KTM Erika Ylimutka
Erika Ylimutka, Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka