yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, KiAT Christian Helinyrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, KiAT Christian Helin

91% asiakkaista suosittelee

Christian Helin

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Karhupuisto

christian.helin@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358503236378Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

Suomi, englanti, espanja

Myydyt kohteet

32

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 32 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Vallilassa kasvaneena ja Kalliossa asuvana koin luontevaksi lähteä yrittäjäksi alueelle jonka parhaiten tunnen. Aluetuntemuksemme onkin meillä erinomaista ja seuraamme alueen markkinatilannetta jatkuvasti. Kielitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan avulla pystymme auttamaan haastavissakin projekteissa. Olit sitten ostamassa ensi-/ sijoitusasuntoa, myymässä kokonaista kerrostaloa tai mitä tahansa siltä väliltä niin pystymme löytämään varmasti teille parhaan ratkaisun. Markkinoinnissa hyödynnämme moderneja välineitä ja pyrimme löytämään niiden avulla jokaiselle kohteelle parhaan mahdollisen markkinointikanavan. Henkilökuntamme avulla pystymme markkinoimaan kohteita myös venäjälle. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä miten voimme teitä parhaiten auttaa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjässä arvostan miellyttävän vakuuttavaa aitouden ja rehellisyyden vaikutelmaa joka Christian Helinissä henkilönä ja ammatinharjoittajana on läsnä. Christian Helinin ammattitaito, perehtyneisyys ja paneutuvuus loi luottavaisen ja turvallisen tunteen koko prosessin ajaksi. Asiakkaana tunsin että minut huomioitiin täysin ja korkeatasoisesti. Laadukkainta mahdollista kiinteistövälitystä!

Asunnon myyjä

Alkujaan oli tarkoitus myydä asunto itse. Pyysimme välittäjiä arvioimaan asuntoa lähinnä varmistuaksemme hintatasosta. Helinin arvio asunnon mahdollisesta hinnasta oli kuitenkin merkittävästi korkeampi kuin muiden asuntoa arvioimassa käyneiden välittäjien ja hän osasi perustella tarjouskaupan asuntomme myyntitapana erinomaisen vakuuttavasti. Ja niinhän siinä sitten kävi, että tarjouskaupalla asuntomme kävi kaupaksi muutamassa viikossa sellaisella hinnalla, joka tuskin olisi ollut perinteisellä kauppatavalla mahdollinen. Välittäjä tienasi palkkionsa, myyjille kaukomatkan, jos ei pariakin, ja säästi vaivoilta. Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa :D

Asunnon ostaja

Kiitos asiantuntevasta palvelusta : ). Tunsin koko prosessin ajan olevani tärkeä asiakas!

Asunnon myyjä

Christian piti minut tilanteen ajan tasalla. Hän oli sitoutunut myyntiin ja näki vaivaa, että myyntihinta saatiin nostettua ylös. Christianilla oli hyvät omat kontaktit ja järjesti yksityisnäyttöjä. Hän auttoi ja kertoi vinkkejä asioissa jotka ei välttämättä olisi olleet hänen vastuullaan, eli koen että sain hieman lisäarvoa myynnille.

Asunnon myyjä

Käytimme toisen kerran Christian Helinin palveluita erittäin hyvällä menestyksellä ja yhteistyöllä. Kiitos ja menestystä jatkoon!

Asunnon myyjä

Välittäjämme piti hyvin yhteyttä paitsi meihin, myös ostajaehdokkaisiin eikä vain odottanut tumput suorina josko tarjouksia alkaisi tulla. Tämän myötä välittäjä osasi aika hyvin arvioida, millaisia tarjouksia tulee, keneltä ja milloin - tuntui että välittäjä oli aina pari askelta edellä.

Asunnon ostaja

Paras tapaamani välittäjä, asiantunteva, kohtelias, asiallinen.

Asunnon myyjä

Christian Helin hoiti asuntomme myynnin erinomaisesti. Asiointi hänen kanssaan oli joustavaa ja kommunikointi erittäin helppoa. Asuntomme meni kaupaksi hyvään hintaan ja erittäin nopeasti, tavoitteiden ja suunnitelman mukaisesti. Kiinnostus asuntoa kohtaan oli suurta jo Kiinteisteistömaailman omia kanavia pitkin, ja useita yksityisnäyttöjä oli sovittu jo ennenkuin ilmoitus oli Oikotiellä/Etuovessa.

Asunnon myyjä

Asuntoni myynti onnistui kokonaisuudessaan erittäin hyvin. :-) Olin erityisen tyytyväinen ilmoituksessa olevaan videoon, jossa Christian kertoo kohteesta.

Asunnon myyjä

Välittäjä Christian Helin hoiti tehtävänsä erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Meidän tapauksessamme kaikki meni täysin nappiin! Christian on kuuden tähden kiinteistövälittäjä viiden tähden asteikolla!

Asunnon myyjä

Helin teki erittäin hyvää työtä kallion kodit pisteessä. Pakko sanoa että rautainen ammattilainen ja pelisilmää löytyi.

Asunnon ostaja

Välittäjä teki työnsä täsmällisesti ja asiallisesti.

Asunnon myyjä

Tarkkaa on asunnon myynti. Melkeinpä sukuselvitykset tarvittiin. Asiakkaan ajan tasalla pitäminen oli hyvä, josta itsekin pidän. Tarttui asiaan ammattitaidolla ja hyvällä käytöksellä.

Asunnon ostaja

Prosessi meni jouhevasti ja välittäjä auttoi hyvin ensikertalaista.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli asiantunteva ja rehellinen, joka on mielestäni erittäin tärkeää ja herättää luottamusta.

Asunnon myyjä

Kohde oli haastava, mutta taloyhtiö kompensoi sitä. Myynti tehtiin nopeasti. Välittäjän aktiivisuus ja alueen tuntemus oli hyvä. Välittäjä sai nostettua hintaa lopussa 2000€, joka oli myönteinen asia - KIITOS siitä.

Asunnon myyjä

Välittäjä Christian Helin oli asiantunteva, rauhallinen ja sai näyttämään asiat helpoilta, vaikka asunnon alku myyntiasetelma oli jopa haasteellinen. Kiitos! Myyntityyli oli luottamusta herättävä.

Asunnon myyjä

Sain todella hyvää palvelua, iso kiitos Christian Helin!

Asunnon ostaja

Helppoa yhteydenpitoa ja nopeat vastaukset. Joustavat aikataulut.

Asunnon ostaja

Koko prosessi sujui hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, KiAT Christian Helin
Christian Helin, Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Karhupuisto