Helsinki Kallio-Kalasatama: kiinteistönvälittäjä tai myyntineuvottelija

KM Kallio-Kalasatama 41Haluatko tehdä jotain erilaista porukassa, jossa Sinusta välitetään?

Kiinteistömaailma Kallio-Kalasatama etsii nyt uusia tekijöitä.

Suuntaa katseesi meille – tule juttelemaan!

Kiinteistömaailma Kallio-Kalasatama on Itäisen Kantakaupungin eniten asuntokauppaa tekevä kiinteistönvälitysyritys. Maineeltaan ja teoiltaan paras.

Olemme toimineet Kalliossa jo ennen kuin alueesta tuli trendikäs. Kalasatamassa olemme olleet mukana jo rakentamisen alkuvaiheista asti. Voisi sanoa, että tunnistamme asuntomarkkinoiden tulevaisuuden ja mahdollisuudet. Asiakkaat luottavat asiantuntijuuteemme, välittämiseemme ja siihen, että teemme työmme niin hyvin, että lopussa sanomme kiitos – sydämellä!

Olet sitten vasta-alkaja tai kyntesi näyttänyt. Molempi käy. Keskeistä on, että istut joukkoomme ja oppimisen into ja motivaatio tulee syvältä.

Saamme asiakkaita suoraan kivijalkamyymäläämme, yhteydenottopyyntöjä verkkopalvelun kautta ja valmiita asiakaskontaktejakin on reilusti. Meillä pääset tekemään paljon työtä porukassa, joka uskoo aktiivisuuteen ja ahkeruuteen. Saamamme asiakaspalaute on ketjumme parhaimmistoa.

Tässä työssä onnistumiset palkitsevat niin asiakasta kuin välittäjää. Pääset vaikuttamaan omalla aktiivisuudellasi omaan palkkatasoosi. Ammatin vastuullisuus, itsenäisyys ja kokonaisvaltaisuus edellyttää itsensä jatkuvaa haastamista. Jatkuva kouluttautuminen on alalla menestymisen perusedellytys. Meillä Kallio-Kalasatamassa siihen panostetaan vahvasti.

Oman alueemme lisäksi toimimme koko pääkaupunkiseudun alueella, joten oma auto on välttämätön.

Edellytämme hakijalta LKV-tutkintoa.

 

Ole yhteydessä, sovitaan aika tapaamiselle. Yhteinen, toivottavasti pitkä matka alkaa siitä.

Lisätietoa ja hakemukset kalliorekry@kiinteistomaailma.fi tai Christian Helin 050 3236 378

13.10.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.