myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Laura Vilhonenmyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Laura Vilhonen

95% asiakkaista suosittelee

Laura Vilhonen

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Arabia

laura.vilhonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 147 4747Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Laura Vilhonen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot

Kielitaito

Suomi, englanti, espanja, ruotsi

Myydyt kohteet

21

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 21 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Luotettavaa, osaavaa ja lämminhenkistä asiakaspalvelua - aina! Palvelualueena koko Helsinki ja erityisesti itäinen kantakaupunki. #kiinteistönvälittäjä #lkv #asunnonmyynti #hyvävälittäjä #helpointapa #tarjouskauppa #helsinki Servicio en Español también! Real estate agent services also in english!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olen todella tyytyväinen Kiinteistömaailmaan, mutta parasta on välittäjäni Laura timanttinen daami joka kuuntelee myös asiakasta, luotettava, auttavainen, aktiivinen, välittävä. Lauran tapasin ensimmäisen kerran reilut 2v sitten Hakaniemessä asuntoesittelyssä ja niin positiivisen vaikutuksen Laura jätti jälkeensä, että siitä hetkestä lähtien Laurasta tuli minun välittäjäni nyt ja tulevaisuudessa. Onneksi olkoon Arabian toimisto, teillä on joukossanne todellinen timantti!

Asunnon myyjä

Loistava välittäjä. Paras, joka minulla on koskaan ollut. Vertailukohtia on, sillä olen tämän vuosituhannen puolella tehnyt yli kymmenen asuntokauppaa. Suosittelen Lauraa lämpimästi edelleen. Alle kuukaudessa hän myi kaksi asuntoa ja molemmat tarjouskaupalla yli tavoitehinnan. Lisänä vielä lämmin ystävällisyys, huomaavainen käytös ja luotettava olemus, jotka tekivät kaupankäynnistä nautinnollisen tapahtuman.

Asunnon ostaja

Ammattitaito, ripeys, hersyvä huumori.

Asunnon ostaja

Laura Vilhosen kanssa asiointi oli poikkeuksellisen helppoa. Hän vaikutti vilpittömältä ja puolueettomalta, ja suhtautui nuorempaankin asiakkaaseen ylenkatsomatta, mitä ei valitettavasti voi sanoa kaikista välittäjistä. Laura piti minut hyvin kartalla kaupan käänteistä ja oli tavoitettavissa myös perinteisten työaikojen ulkopuolella. Erityiskiitos siitä, että hän teki sinnikkäästi taustatyötä (mm. selvitti tulevia remontteja koskevia asioita, joita muut kiinteistönvälittäjät eivät saaneet samasta kohteesta selville). Kaupasta jäi kaikin puolin hyvä mieli.

Asunnon ostaja

Laura on hoitanut asuntokauppani hyvin vaikka myyjä kaikin tavoin hankaloitti asiaa vaihtamalla mielipidettään. Hän oli minulle tosi ystävällinen.

Asunnon ostaja

Laura osasi auttaa ensiasuntoon liittyvissä kysymyksissä todella hyvin ja pystyi opastamaan niihin liittyvissä asioissa. Huomasi myös että hänellä oli aito kiinnostus saada meille asunto jotta olisimme tyytyväisiä kauppoihin. Laura myös kesti meitä hyvin, kävimme aika monessa näytössä ennen kuin tärppäsi!

Asunnon ostaja

En olisi uskonut, että ostajalle ollaan näin avuliaita. Laura käytännössä etsi minulle asunnon ja jaksoi juosta kanssani useammassakin näytössä. Viimeisen päälle ammattilainen.

Asunnon myyjä

Olin erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja hoiti kaiken mallikkaasti. Tämä oli toinen kauppa minkä hän hoiti kanssamme ja mikäli jatkossa tulee kaupantekotarvetta, käännyn hänen puoleensa.

Asunnon ostaja

Erityiskiitos Laura Vilhoselle, parasta asiakaspalvelua mitä olen saanut Kiinteistömaailmalta / muilta kiinteistövälittäjätaloilta - ja kokemusta on paljon. Laura antoi realistisen kuvan tilanteesta, ei antanut katteettomia lupauksia, oli yhteydessä silloin kun lupasi, oli joustava aikataulujen suhteen, toimi proaktiivisesti ja meille jäi tunne, että Laura oli rehdisti sekä myyjän että ostajan puolella. Teki todella kaikkensa, että kaupat saatiin hoidettua win-win -hengessä. Kiitos! :) Suosittelemme lämpimästi Lauraa tutuillemme välittäjäksi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Laura Vilhonen
Laura Vilhonen, Kiinteistömaailma Helsinki Arabia